Supriseparty Stijn 18 jaar

26 Okt 2019 20:15 - 23:30

De Bles, Doctor van Noortstraat 154, 2266 HC Leidschendam

GEEN TOEGANG VOOR MENSEN DIE NIET UITGENODIGD ZIJN OOK AL HEB JE EEN TICKET WETEN TE BEMACHTIGEN.

  1. Wijziging van locatie voor het geplande feest voor Stijn. We zijn welkom in het grand café van de Bles. Onze ingang is via het terras bij de vlaggen zodat Stijn je niet kan zien binnenkomen want die zit daar te eten met Silvana. Zorg alsjeblieft dat je om 20:15 aanwezig bent vanwege het surprise-effect!!
  2. Bestel voor 1 oktober je ticket, zonder ticket kom je niet op de gastenlijst en kun je helaas niet mee feesten. Je hoeft bij het bestellen nergens te betalen, klik alleen bij de vraag extra dienst voor sms op nee. Het account kun je daarna meteen weer verwijderen natuurlijk. Excuus voor dit ongemak maar op deze manier houden wij overzicht & kunnen wij het juiste aantal mensen opgeven.
  3. Dit feest is niet compleet zonder jou! Jouw ticket is dan ook gratis. Als je een gratis ticket bestelt, dan wordt er voor de hele avond op je gerekend. Dus niet voor een uurtje of zo. Wij moeten namelijk het aantal bestelde tickets hoe dan ook volledig betalen. 
  4. Spaar vast voor een taxi, kom op de fiets of pak een bed & breakfast in Stompwijk want we hebben een bar met drank tot onze beschikking! 
  5. Ben je onder de 18 en ken ik jou of je ouders niet dan wil ik even apart met je overleggen over je alcoholgebruik. Stijn wordt heel boos als hij hoort dat ik dit heb gedaan, maar ik wil niet toestaan dat een minderjarige op ons feest alcohol drinkt zonder dat zijn of haar ouders daarvan op de hoogte zijn. Stuur even een mailtje door op contact met de organisator te klikken en dan komen we er vast wel uit.
  6. En voor de jongeren onder ons....zet je locatie op snapchat tijdelijk uit anders valt het wel erg op dat er opeens zoveel vrienden in Stompwijk zijn.
  7. Ik hoop echt dat we Stijn kunnen verrassen, dat het ons lukt om dit feest geheim te houden en dat het een geweldige avond zal worden.