skip to main content

Stop met stress, uitstelgedrag en zelfkritiek

Stop met stress, uitstelgedrag en zelfkritiek

Vanaf 175,00 EUR

Locatie

Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Zondag 22 januari Retraite dag Hypnose

Stop met stress, stop met zelfkritiek en stop met uitstellen

Hypnose verlost je van belemmeringen en negatieve gedachten

Deze dag heeft 3 pijlers:

1. Stop met zelfkritiek en zelfsabotage

2. Stop met uitstellen en beren op de weg zien

3. Stop met stress en ontspan


Tijdens deze dag reken jij af met deze negatieve gewoonten en je leven is direct mooier. Je voelt je vrij, herboren en echt blij met jezelf. 


Directe hypnose is de manier om direct en blijvend van vervelende gewoonten en negatieve gedachten af te komen. 

Wat is er voor nodig?

Motivatie om te willen veranderen en 3 sessies directe hypnose


Van zelfkritiek naar zelfliefde

De dag start om 10.00 uur en smorgens gaan we aan de slag met jouw zelfbeeld, jouw eigenwaarde, en jouw zelfliefde en zelfwaardering. Je gaat jezelf omarmen en accepteren en stopt met zelfkritiek en met het gevoel dat je niet goed genoeg bent of het niet waard bent.

Van uitstelgedrag naar actie 

Na de lunch gaan we aan de slag met jouw uitstelgedrag, jouw beren op de weg en blokkades en je gedrag verandert in het nemen van actie en het zien van mogelijkheden en kansen.

Van stress naar ontspanning

In de middag gaan we verder met jouw stresstriggers en de gevoelens en lichamelijke ongemakken die je daarbij ervaart. Je zult merken dat je voortaan veel meer ontspannen bent en dat de triggers je niet meer raken. Je voelt je niet meer verantwoordelijk voor alles, je kan nee zeggen en je hebt veel meer zelfvertrouwen.

Hoe voelt hypnose?

Hypnose is een ontspanning van lichaam en geest. Dat voelt heerlijk en is enorm ontspannend. Je gedachten dwalen niet weg zoals je wel bij een lichamelijk ontspanning hebt en je bent volledig gefocust op je eigen innerlijke gedachten en gevoelens. Hypnose is een vriendelijke en ontspannende manier om negatieve patronen te veranderen en het mooie is dat dit effect blijvend is. Na deze dag ben je een ontspannen persoon zonder enige zelfkritiek. Hoe mooi is dat!

Geen enkele andere therapie is zo snel, eenvoudig, effectief en veilig als directe hypnose. Het werkt direct en heeft een blijvend resultaat.

Omarm wie je bent en wat je doet en je leven wordt zoveel mooier


Na afloop van deze retraite dag heb je geen zelfkritiek meer, haal je jezelf niet langer naar beneden en maak je jezelf niet kleiner dan je bent. Je hebt veel meer zelfvertrouwen, je voelt je niet meer verantwoordelijk voor alles, je hebt een goed zelfbeeld en je voelt een diepe zelfwaardering en ontspanning. Je weet wie je wilt zijn, wat je belangrijk vindt en hoe je de touwtjes van je eigen leven in handen kunt nemen.

Koffie, thee en fruit is inclusief. Je neemt zelf een lunch mee.

Parkeren is gratis in deze ecologische omgeving in Almere-buiten. 

Almere ligt centraal in het midden van het land en is erg goed bereikbaar.

Meer info? Retraite dag Hypnose bij OMNIA Hypnose

Organisator

Locatie

De Buitenkans, Ambt Dorknoperlaan 4, 1336 GA Almere

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer