Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Stoere Mannen Avond

event afgelopen

Stoere Mannen Avond

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

23 Okt 2018 19:30 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Op 23 oktober organiseren wij speciaal voor jullie mannen een Stoere Mannen Avond.
Vanaf 19.30 zijn jullie van harte welkom. Wat kunnen jullie verwachten?  Van alles...
Je kunt je laten scheren of je baard laten bijwerken door de barbier van Het Haerhuys.
Maak hiervoor wel een afspraak via jessica@jongenopticiens.nl

Van 20.30-21.30 is er een workshop Whiskey Proeven verzorgd door Shake and Serve. Jullie zullen 2 cocktails maken op basis van whiskey.
En natuurlijk kunnen Stoere Mannen niet zonder autos en motoren. Daarom zullen BMW Keram en Harley Davidson Dutch Hills aanwezig zijn met 2 stoere autos en 2 coole Harley's.
En natuurlijk doen we ook iets met brillen.  Maar dan wel met échte mannen brillen.  De volledige collectie houten brillen van ROLF is aanwezig en de vertegenwoordiger kan jullie alles vertellen over hoe dit gemaakt wordt.

Natuurlijk kan dit allemaal niet zonder een hapje en drankje verzorgd door Smaak en Vermaak Heerlen.

Mannen tot dan !

Locatie

Akerstraat 12, 6411 HA Heerlen, Nederland Akerstraat 12, 6411 HA Heerlen, Nederland, Akerstraat 12, 6411 HA Heerlen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer