Solgaleo GX waarde - SM Black Star Promos

Solgaleo GX waarde - SM Black Star Promos

Tickets vanaf 41,74 EUR

Beschrijving

TypeMetal
SetSM Black Star Promos
SeriesSun & Moon series
SupertypePokémon
ZeldzaamheidPromo
Artiest5ban Graphics
Kopen?Kopen nu Solgaleo-GX KaartenSolgaleo GX prijzen (Pokemon Promo) worden dagelijks bijgewerkt voor elke hierboven vermelde bron. De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die beschikbaar zijn voor Solgaleo GX sinds de laatste keer dat deze zijn bijgewerkt.


Historische verkoopgegevens zijn voltooide verkopen waarbij een koper en een verkoper een prijs overeenkomen. We houden geen rekening met onverkochte artikelen in onze prijzen.


De grafiek toont de prijs van Solgaleo GX aan het einde van elke maand teruggaand gedurende de hele tijd dat wij dit artikel hebben bijgehouden. Losse, CIB- en Nieuwprijzen zijn de huidige marktprijs.

Organisator

Pikazon is een gerenommeerde online Pokemon-kaartbestemming in Nederland. We hebben een collectie van meer dan 15.000 kaarten en we werken onze voorraad regelmatig bij om ervoor te zorgen dat je de zeldzaamste en meest waardevolle kaarten kunt vinden. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint, Pikazon heeft voor elk wat wils. Zoek en koop vandaag nog jouw favoriete kaart op Pikazon.nl!

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.