Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

SOLD OUT / Luminosity Trance Gathering @ Panama, Amsterdam 26-02-2016 (Before ASOT 750

event afgelopen

SOLD OUT / Luminosity Trance Gathering @ Panama, Amsterdam 26-02-2016 (Before ASOT 750

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

26 Feb 2016 21:00 - 27 Feb 2016 05:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

TIMETABLE:

Panama
21:00 - 23:00 The Digital Blonde
23:00 - 00:30 Menno de Jong
00:30 - 02:00 Liquid Soul
02:00 - 03:30 Richard Durand
03:30 - 05:00 Photographer

Studio
22:30 - 00:00 Matt Holliday
00:00 - 01:00 A.R.D.I.
01:00 - 02:00 Paul Denton
02:00 - 03:00 Sam Jones
03:00 - 04:00 Lostly

Tickets: SOLD OUT

On Friday February 26th 2016 the weekend kicks off with a bang at Panama Amsterdam!

We are pleased to reveal that Luminosity Trance Gathering (Before ASOT 750) will take place at the Panama venue in Amsterdam. Panama’s cultural hotspot in the Eastern Docklands in Amsterdam. A former warehouse converted into a trendy club.

The venue Panama is located in the center of Amsterdam very easy reachable by public transport if you travel from Utrecht or any other place you're staying at during this trance weekend. Trains in Holland run all night so no reason to miss this amazing event. Luminosity will make sure this Pre-party will be of Luminosity quality so lasers and visuals will be amazing as you are used to.

Video impression of club Panama: https://www.youtube.com/watch?v=VkuAbBcfWdI

Event info:
Event: Luminosity Trance Gathering
Date: Friday February 26th
Location: Panama, Oostelijke handelskade 4, 1019 BM Amsterdam, Netherlands
Times: 21:00 - 05:00
Tickets: Presale: Phase 1 Tickets x €25,- available via http://luminosity-events.nl/tickets/

See you soon in Amsterdam!

Locatie

Panama Amsterdam, Oostelijke handelskade 4, 1019BM Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer