Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Smokin' Jazz: Diner & Live Jazz

event afgelopen

Smokin' Jazz: Diner & Live Jazz

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

21 Aug 2015 18:00 - 22 Aug 2015 03:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Vrijdag 21 augustus starten we in VLLA met een nieuwe jazzavond. Smokin' Jazz. Authentieke klanken die zo oud zijn als de muziek vloeien samen met authentieke gerechten. Bereid op open vuur, terwijl dampende jazz vanaf het podium over de tafels neerdaalt. Open flessen op tafel, en rijkelijk vloeit de tap! Mooier wordt een nazomeravond niet.

▬ JAZZ ▬

Zangeres Marit Rooijakkers en gitarist Roberto Garretón combineren eigen composities met die van roemruchte jazzmusici. Emotie, passie en nonchalance wisselen elkaar af. Marit werkt met musici met sterk uiteenlopende achtergronden en verdiende reeds haar sporen in de muziek. Zo stond ze onder andere op het podium tijdens het Bosche Jazz in Duketown.

▬ DINER ▬

Improvisatie is niet alleen van toepassing op jazz. Het is ook van toepassing op BusBQ. Zij koken op open vuur, grillen het vlees waar je bijstaat en smoken de hele dag door. Voor BusBQ bestaan geen tafelmanieren, en kan elk gerecht een beetje anders. Zo worden aardappels op het tafelkleed gegooid, serveren ze een gerecht in een papieren bakje, snij je met houten bestek en eet je vlees met je vingers. Alles mag. Zolang het maar écht is.

Terwijl jazz over de tafels knalt, bestaat het diner uit vier gangen:

▬ Procureur met aardbeien

Op de dag gerookt varkensvlees, koud opgediend en geflankeerd door aardbeien met een toefje saus.

Vegetariërs vervangen het varkensvlees met een gegrild groentespiesje, en houden de aardbeien en de saus.

▬ Geroosterde flespompoen

Als friet gesneden flespompoen, in olijfolie geroosterd met rozemarijn, en besprenkeld met limoen met een snufje zeezout.

▬ Baconbomb

Met kaneel bestrooide appelblokjes, gerold in zelf gekruid rundergehakt, omwikkeld met bacon en bestreken met honing en bourbon. Anderhalf uur gerookt. Geserveerd met mais, koolsalade en alweer een toefje saus.

Voor vegetariërs grillen we een steak van watermeloen.

▬ Gegrilde ananas

Op open vuur gegrild, met een beetje suiker. Geserveerd op een sausje van alcoholvrije pinacolada, en naast een bolletje mintijs.

Vooraf serveren we huisgemaakte tortilla's met een dipsausje.

▬ INGREDIËNTEN ▬

Wij bereiden alles zelf. Van het sausje tot aan het hoofdgerecht. Hoewel we zoveel mogelijk biologische ingrediënten gebruiken, is niet alles biologisch. Soms is de kwaliteit van een ander vers product gewoon beter, en gebruiken we die. Het vlees komt van kwaliteitsboerderijen. De varkens, kippen en koeien die wij gebruiken hebben stuk voor stuk een goed leven gehad, en kregen prima voer. Dat merk je aan de kwaliteit.

▬ DATUM EN TIJDEN ▬

Vrijdag 21 augustus 2015

De keuken is open vanaf 18.00, en sluit om 22.30. De muziek begint om 19.00 en eindigt om 23.00. Dj Underfloor sluit de avond af met blues, funk en soul. We zijn tot 3.00 open.

▬ PRIJS ▬

De prijs van het viergangenmenu inclusief live-optreden bedraagt € 27,50 per persoon.

▬ RESERVEREN ▬

Reserveer je tafel door te mailen naar reserveer@vlla.nl, o.v.v. aantal personen, tijd en mobiel telefoonnummer.
Eet je graag vegetarisch? Geef dat vooraf bij de reservering aan, dan houden we daar rekening mee.

▬ BUSBQ!?! ▬

BusBQ is een grill, barbecue, smoker en vuurton in één. Je kunt erop barbecueën, op open vuur grillen, warm en koud roken en stomen. Elke BusBQ wordt met de hand gemaakt, en is daarom uniek. Zoveel mogelijk gemaakt van hergebruikte materialen, zoals voedingsvaten, luchtinlaten, uitlaten, roosters en vuurmanden. Kijk voor meer info op https://busbq.wordpress.com/ of op https://www.facebook.com/busbq

▬ HABLA ENGLISH? ▬

Yes we do! http://www.vlla.nl/2015/08/jazz-dinner-smokin-jazz-august-21/

Organisator

Locatie

VLLA, Willem Roelofsstraat 9, 1062 JX Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer