Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

SLOPPY SUNDAES ★ INVITES PRIMO DISCO ★ DISCO DOLLY

event afgelopen

SLOPPY SUNDAES ★ INVITES PRIMO DISCO ★ DISCO DOLLY

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

23 Aug 2015 23:00 - 24 Aug 2015 04:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

★ Elke zondag in je dolly! ★

De boys van hippe types draaien zondag op lowlands dus hebben 1 van hun favoriete mensen uitgenodigd om honneurs waar te nemen .

De dag waarop je je schaamt voor al je acties van de van alle voorgaande nachten.
De dag waarop elke cel in je lichaam nog deels onder de invloed is van allerlei soorten middelen.
Je voelt je tweedehands, gebruikt, misbruikt en een afgelikt ijsje.
Een Sloppy Sundae.. op deze sloppy sunday.

Gelukkig is er dé perfecte plek om bij te komen met z'n allen! Disco Dolly en Hippe Types B slaan de handjes in één om dit zo tof mogelijk te maken..
Wees daar of wees.. niet tof

Muziek is een mix van: RnB classics, ladywetters, oldschool hiphop, UK-glijers, guilty pleasures, disco tbt'tjes en Hydroboyz - Hindabuilding ♥

Deeeeeejays:
Primo Disco
Kremlin Disko
My Swedish Friend
Mr. MoeilijkEntree = gratis voor 00.00
Daarna €3,-

Organisator

Locatie

Disco Dolly, Handboogstraat 11, 1012XM Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer