Sjefietshe Koningsnacht-editie

26 Apr 2018 20:00 - 22:00

Huis van Iemand Anders, Van Woustraat 2HS, 1073 LL Amsterdam

Normaal heb je natuurlijk eigenlijk alleen zin in je eigen verjaardag, maar Willempie is bijna weer een jaartje ouder en man wat hebben we daar een zin in. Op de dag zelf gaan wij natuurlijk ouderwets stapje-voor-stapje met moeilijk veel mensen door Amsterdam slenteren, want hé dat is wat je doet HATZEE. Maar juist omdat we op Koningsdag précies weer gaan doen wat we altijd al doen, hebben we met Sjefietshe besloten het op Koningsnacht net iéts anders te doen, en iedereen is uitgenodigd om met ons mee te doen!

Wij gaan namelijk op Koningsnacht lekker wat eerder beginnen dan normaal (20:00) en gaan eerst gewoon goed en mooi eten voordat we onszelf weer omdopen tot Koning Pils. Met 3 mooie gangetjes (2 ceviches + dessert) zorgen wij voor een ietwat stijlvoller begin van je Koningsnacht dan je wellicht normaliter deed. Ook wij zijn wel een beetje gevoelig voor de feestelijke stemming, dus zal de avond een beetje in het teken staan van Oud Hollandse spelletjes en is de locaties feestelijker dan ooit.

Sjefietshe de Koningsnacht-editie vieren we namelijk bij Huis van Iemand Anders op de Van Woustraat. Want een huisfeestje is het leukste wat er is, maar niet in je eigen huis. Rond 22:00 gaan de tafels aan de kant en kan de Knacht-Fissa ekt ekt beginnen. Uiteraard ben je gegarandeerd van een plekje op dit feestje als je een Sjefietshe-tickets hebt.

Klinkt leuk! Is er meer? Ja dus.

Wie jarig is trakteert en als de Koning jarig is trakteert blijkbaar iemand anders, wij dus: voor iedereen een overheerlijke oranje Cointreau-cocktail bij binnenkomst! (#cointreaubedankt!)

Sjefietshe knacht

Niet Beschikbaar

GROUP TICKET (5 pers)

Niet Beschikbaar