Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Sjefietshe Koningsnacht-editie

event afgelopen

Sjefietshe Koningsnacht-editie

Vanaf 22,50 EUR

Locatie

Datum

26 Apr 2018 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Normaal heb je natuurlijk eigenlijk alleen zin in je eigen verjaardag, maar Willempie is bijna weer een jaartje ouder en man wat hebben we daar een zin in. Op de dag zelf gaan wij natuurlijk ouderwets stapje-voor-stapje met moeilijk veel mensen door Amsterdam slenteren, want hé dat is wat je doet HATZEE. Maar juist omdat we op Koningsdag précies weer gaan doen wat we altijd al doen, hebben we met Sjefietshe besloten het op Koningsnacht net iéts anders te doen, en iedereen is uitgenodigd om met ons mee te doen!

Wij gaan namelijk op Koningsnacht lekker wat eerder beginnen dan normaal (20:00) en gaan eerst gewoon goed en mooi eten voordat we onszelf weer omdopen tot Koning Pils. Met 3 mooie gangetjes (2 ceviches + dessert) zorgen wij voor een ietwat stijlvoller begin van je Koningsnacht dan je wellicht normaliter deed. Ook wij zijn wel een beetje gevoelig voor de feestelijke stemming, dus zal de avond een beetje in het teken staan van Oud Hollandse spelletjes en is de locaties feestelijker dan ooit.

Sjefietshe de Koningsnacht-editie vieren we namelijk bij Huis van Iemand Anders op de Van Woustraat. Want een huisfeestje is het leukste wat er is, maar niet in je eigen huis. Rond 22:00 gaan de tafels aan de kant en kan de Knacht-Fissa ekt ekt beginnen. Uiteraard ben je gegarandeerd van een plekje op dit feestje als je een Sjefietshe-tickets hebt.

Klinkt leuk! Is er meer? Ja dus.

Wie jarig is trakteert en als de Koning jarig is trakteert blijkbaar iemand anders, wij dus: voor iedereen een overheerlijke oranje Cointreau-cocktail bij binnenkomst! (#cointreaubedankt!)

Organisator

Locatie

Huis van Iemand Anders Huis van Iemand Anders, Van Woustraat 2HS, 1073 LL Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer