Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Sjefietshe 2-jaar Hoera!

event afgelopen

Sjefietshe 2-jaar Hoera!

Vanaf 50,00 EUR

Locatie

Datum

02 Nov 2018 19:30 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

*Update: alle chefs zijn bekend en 75% van de plekken zijn bezet. Don't snooze lieve mensen!* 

2 jaar geleden begon het avontuur om Amsterdam aan de ceviche te krijgen. Veel hartverwarmende avondjes later hebben wij het idee dat het ons aardig gelukt is. De hype is real! 

Op vrijdag 2 november gaan wij met z'n allen de 2de verjaardag van Sjefietshe vieren en dat doen we hoe jullie het van ons gewend zijn: met veel ceviche en genoeg drankjes om de vis te laten zwemmen. 

Kaartje kopen betekent bij zijn en staat gelijk aan:

🐠 6 gangen 

🍸 bijpassende drankjes

💰 En dat alles voor €50,- p.p. 

Gang 1: Oester-ceviche by The Oyster Show
Gang 2: Geheime ceviche by Sjefietshe 
Gang 3: Taco-ceviche by Taqueria Lima Amsterdam 
Gang 4: Mystery chefs: Cityguys.nl 
Gang 5: Dessert uno by Xampanyeria Centra
Gang 6: Fried Bao Ice Cream met miso-caramel by Bao Buns Amsterdam

Na het dessert verloten wij een fiets! oftewel: een Sjefietshe-Feats!! (een echte fiets mensen!!) 

Voor deze editie gaan wij samenwerken met de leukste chefs van Amsterdam, welke allemaal hun eigen draai gaan geven aan een ceviche. Hierboven zijn inmiddels alle helden die meehelpen bekend! 

Er staat nog veel meer op het programma (zei er iemand Sjefietshe-Karaoke?), hou daarvoor de Facebook pagina/event in de gaten. Wat wij in ieder geval al kunnen melden is dat de avond niet stopt na het diner! House of Watt zet samen met ons de feestelijkheden door en gaat er een dolle avond van maken. One to rememberrrr, laten we het zo maar zeggen ;) 

Hopelijk allemaal tot 2 november!

Liefs

Team Sjefietshe.

Organisator

Locatie

House of Watt House of Watt, James Wattstraat , 1097 DL Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer