Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

SG2K7 – Lucky Number Seven | Aftermovie premiere

Evenement geannuleerd

SG2K7 – Lucky Number Seven | Aftermovie premiere

Vanaf 5,00 EUR

Locatie

Datum

28 Okt 2018 15:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

SG2K7 – Lucky Number Seven, het knotsgekke supercar avontuur waarin we dit jaar met 120 teams via de Kroatische kust, helemaal richting Boekarest in Roemenië zijn gereden. Een week om nooit te vergeten! Volgas sturen door de prachtige kustplaatsen en feesten tot ‘s avonds laat, inchecken in geweldige 5-sterren om de volgende dag weer de Oost-Europese binnenwegen onveilig te maken met de StreetGasm Family.

Wij nodigen u allen dit jaar weer uit om samen met ons de aftermovie te bekijken op het grote scherm. Onze videopartner House of Yellow is achter de schermen druk bezig om weer een spectaculair meesterwerk te monteren.

Aanmelden zal ook dit jaar weer verplicht zijn. Er zullen meerdere voorstellingen zijn met een beperkte aantal beschikbare kaarten. Houdt er rekening mee dat dit een supercar spektakel van jewelste gaat worden. Ook wanneer u geen bioscoopkaartje heeft bemachtigd is het meer dan de moeite waard om te komen kijken.

Organisator

Vind tickets voor evenementen georganiseerd door StreetGasm

Locatie

Pathé Utrecht Leidsche Rijn Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Berlijnplein 100, 3541 CM Utrecht

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer