skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Screening Avane Srimannarayana in UTRECHT !

event afgelopen

Screening Avane Srimannarayana in UTRECHT !

Vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

18 Jan 2020 18:00 - 21:30

Beschrijving

Sandalwood Talkies is proud to present the blockbuster film: AVANE SRIMANNARAYANA (#ASN) in Utrecht.

#ASN is a Fantasy comedy drama featuring Rakshit Shetty & Shanvi Srivatsava. Directed by Sachin Ravi and produced by Pushkara Mallikarjuniah & HK Prakash Gowda. The movie was released on 27th December 2019 and went on to become the highest grosser Kannada movie of 2019 & the biggest opening in 2020. It has grossed over 70 Crore Rupees in its two weeks of run. 

Trailer:

https://youtu.be/Dj-HNEZ59Z4

Synopsis:

In persuit of solving a long held mystery in the town of Amaravati, centered on miissing 'loot', NARAYANA - a quirky new cop in town, has to get past the much dreaded 'JAIRAM' - leader of the decoit clan by name Abhiras and 'TUKARAM' - a cunning politician.

Ticket notes:

 1. Bookings are final & non-refundable.
 2. Kids below 12 should be accompanied by adults.
 3. Movie STARTS on time and please do NOT miss the beginning as you may miss the most important clue!!!
 4. Tickets are available ONLY online. No door sales!!!

Thank you for your support

Team Sandalwood Talkies

Organisator

Events & Entertainment Company

Locatie

kinepolis Jaarbeurs Scrreen 10 Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursboulevard 300, 3521 BC Utrecht

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer