Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Samen met je kids knallend 2019 in.

event afgelopen

Samen met je kids knallend 2019 in.

Vanaf 8,80 EUR

Locatie

Datum

28 Dec 2018 13:30 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Even wat anders & wil je er uit met met kids?

Dan wil je deze masterclass zeker niet wilt missen!

Samen met je kids op spelenderwijs bezig zijn om nieuwe bouwstenen neer te leggen en oude aan de kant te zetten en los te laten. In de 2,5 uur staat JOUW kind volledig in de picture. Maar gaan jullie SAMEN aan de slag. Je word meegenomen in een verhaal van kerst waar dieren samen met jullie de hoofdrol spelen. Met verschillende vormen van bewegen, moment van rust en stilstaan, tekenen en nog veel meer.... word het een moment om nooit te vergeten!

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt???

Meld je dan nu aan en dan zien we jullie 28 december.Tot dan!

Ooo en als je nog vriendjes of vriendinnetjes hebt vraag dan of ze ook mee willen samen met hun papa en mama.

Leeftijd kids: 6 t/m 12

Liefs Djezz & liz

Aanmelden  via de link: https://nl.surveymonkey.com/r/DB5GJLF

Locatie

Fit For Free Sportschool Zaandam Fit For Free Sportschool Zaandam, Westzijde 163, 1506 GC Zaandam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer