event afgelopen

Rupert Spira - Samsara inspireert online event

10,00 EUR

Online evenement

Datum

07 Mar 2022 20:00 - 21:30

Beschrijving

(Nederlandse tekst hieronder. Het evenement start om 20. 00 uur Nederlandse tijd) 
Update Monday March 7th 9.45 am Dutch time:
We have sent the Zoom link to everyone that had by then purchased a ticket. 
People who buy the ticket after this time, will receive the Zoom link between 5 and 6 pm Dutch time.
If you do not receive our email, please inform us of an alternative email address where we can reach you. Or let us know your phone number, so we can send you the Zoom-link.
Kindest regards,
Team Samsara 


Online event non-duality with Rupert Spira in English
Starts at 8 PM, Dutch time

Every month, an online event (webinar) with an inspiring author as a speaker, is organised by Uitgeverij Samsara (Samsara Books).

Rupert Spira is a teacher of the Advaita Vedanta direct path method of spiritual self-enquiry. In his meetings Rupert explores the perennial non-dual understanding that lies at the heart of all the great religious and spiritual traditions. He holds meetings and retreats online as well as in Europe and across the US.

This spring his 5th book translation is published in Dutch. Please read more here

You can join this event via ZOOM on your computer, tablet or smartphone. On the day of the event, the ZOOM-link will be emailed to you by Samsara Books.

The event will last about an hour and a half and there will be room for questions and interaction.

We are very much looking forward to coming together with Rupert Spira, you and the other participants!
Ticketsales close on Monday March 7th at 5 PM Dutch time.

In the meantime you can register for the free series (in Dutch) Samsara inspireert. This consists of two emails per week, with 1 item of inspiring content. Click here for more information.


Any questions about these events? Please email us on events@samsarabooks.com

Kind regards,
Team Samsara


DUTCH
Online live evenement, non-dualiteit met Rupert Spira
Voertaal: Engels. Start om 20.00 uur, Nederlandse tijd

Uitgeverij Samsara organiseert iedere maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Rupert Spira (1960) is een Engelse non-dualistische leraar en een beroemd keramist. Zijn werk is in veel galeries en musea tentoongesteld en in het bezit van privé-verzamelaars over de hele wereld.geeft seminars over de wetenschap van zelfonderzoek, bekend als Vedanta in Amerika, Zuid-Afrika, Europa en India. Lees meer. 

In februari 2022 verscheen het vijfde in het Nederlands vertaalde boek van Rupert Spira: Een meditatie op Ik Ben
Bekijk alle boeken van Rupert Spira hier

Wij nodigen je uit dit evenement bij te wonen via ZOOM op je computer, tablet of smartphone. Op de dag van het evenement krijg je de ZOOM-link voor het evenement, in de ochtend per e-mail toegestuurd.
Kaartverkoop sluit op maandag 7 maart om 17.00 uur Nederlandse tijd. 

Het evenement duurt ongeveer anderhalf uur en er is ruimte voor het stellen van vragen en interactie.

Wij hebben ontzettend veel zin in dit samenkomen met Rupert Spira, jou en de andere deelnemers!

In de tussentijd kun je je gratis inschrijven voor de speciale serie Samsara inspireert. Deze bestaat uit twee e-mails per week met daarin 1 inhoudelijk inspirerend onderwerp. Denk hierbij aan luister- en doe oefeningen, exclusieve voorpublicaties, boekfragmenten, inspirerende quotes en meer. Klik hier voor meer info.

Hartelijke groet,

Team Samsara

Bekijk op onze website onze overige aankomende (online) live-evenementen.

www.samsarabooks.com/agendaOrganisator

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Heb je vragen over deze online bijeenkomsten? Mail dan naar events@samsarabooks.com

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.