Ruilmiddag Utrechtse Kinderkledingruil

Evenement geannuleerd

Ruilmiddag Utrechtse Kinderkledingruil

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

02 Okt 2022 12:00 - 15:00

Beschrijving

Kom ook kinderkleding en speelgoed ruilen bij de Utrechtse Kinderkledingruil in LOU Oudenoord, op de Oudenoord 330. Ons eerstvolgende ruilmoment vindt plaats op zondag 2 oktober: van 12.00u tot 14.00u werken we op basis van inschrijving en van 14.00 tot 15.00u is er vrije inloop. We zitten in ruimte AK13: neem bij binnenkomst de lift in de centrale hal of pak de trap via het linker trappenhuis naar -1 en vanaf daar wijzen de pijlen je de weg. Je bent van harte welkom!

Organisator

Iedere ouder herkent wel het probleem dat kinderen zo hard groeien dat hun kleding steeds maar weer te klein blijkt. De Utrechtse Kinderkledingruil lost dat op door ouders gratis onderling kinderkleding en speelgoed te laten ruilen.

Locatie

Lou Oudenoord Lou Oudenoord, Oudenoord 330, 3513 EX Utrecht

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.