skip to main content

Rueda Workshop van Jochem & Anna

Laatste kans
Laatste kans

Rueda Workshop van Jochem & Anna

Vanaf 5,00 EUR

Locatie

Datum

02 Jun 2024 14:30 - 10 Jun 2024 15:45
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Zondag 2 juni geven Jochem en Anna een complete workshop Rueda bij de Burcht! (grote zaal)

Programma:

14.30 Ontvangst

14.45 - 15.45 Rueda workshop met Anna & Jochem!

Deze workshop is voor Cubaanse Salsa rueda intermediate nivo, bedoeld voor mensen die al meer dan een jaar Cubaanse Salsa dansen en zeker al 6 maanden Rueda dansen.

Jochem & Anna zullen in deze workshop veel behandelen en er wordt gedanst op snelheid met snelle wisselingen. De basis van rueda moet er dus goed inzitten om goed mee te kunnen doen!

(je hoeft zeker niet perfect te dansen, belangrijkste is dat je goed oplet en de rueda in beweging houdt, weet je iets niet let goed op de rest van de rueda en beweeg door met iedereen!)

Kortingstickets voor de Rueda workshop (lengte: 1 uur) zijn vanaf 5 euro geen boekingskosten, reguliere prijs 15 euro.

Volg dit evenement voor informatie en updates, na de workshop is er in dezelfde zaal Leiden Cuban Salsa Party! (hier heb je een party ticket voor nodig, workshop en party zijn dit keer aparte tickets)

Tickets voor de party direct na de workshop kun je hier krijgen: https://billetto.nl/e/leiden-c...

Locatie

Grand café de Burcht, Burgsteeg 14, 2312 JS Leiden

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer