Rotaract Assembly 7 maart in Den Haag

event afgelopen

Rotaract Assembly 7 maart in Den Haag

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

07 Mar 2020 13:30 - 17:00

Beschrijving

Rotaract Assembly 7 maart in Den Haag

Assembly 2020

Om elkaar als Rotaracters weer te zien en om nieuwe Rotaracters te leren kennen is ook dit jaar weer een Assembly georganiseerd! Graag nodigen we jullie van harte uit om 7 maart elkaar te ontmoeten in Den Haag. Op een unieke locatie in het centrum van deze mooie stad hebben we voor jullie een speciaal programma gemaakt dat in het kader staat van verbinding en cultuur en dan specifiek de kunst. Hierbij combineren we het gezelligheid met het Social Project van ERIC en het ervaren van een van de tradities van Schilderkundig Genootschap Pulchri Studio, dat al 173 jaar bestaat.

Programma:

13.30u aanvang

14u introductie

14.30u FREE IC

15.30u kunst & verbinding

16.15u borrel

17 u traditie: opening Voorjaarssalon & uitreiking van de Jacob Hartog Prijs

Eigen bijdrage

We vragen aan alle leden een eigen bijdrage in de kosten. De tickets zijn via Billetto verkrijgbaar. T/m 23 februari is er snelbeslisserskorting : 10 euro p.p.

Vanaf 23 februari is het tarief 15 euro p.p.

Optioneel

Laat ons bij aanmelding weten of je zin hebt om de avond met ons af te sluiten met gezamenlijk etentje in Den Haag!

Aanmelden voor 1 maart!

Door wijzigingen in het programma zijn we later dan verwacht. Toch, met het doel in het achterhoofd, omdat de Save the date al stond en ervaring uit het verleden, is er besloten om de Assembly door te laten gaan! Daarom vragen wij jullie, onze mede Rotaracters, om binnen je club actief te inventariseren en jullie tickets voor 1 maart te boeken via Billetto. Bespreek in de vergadering wie mee gaat naar Den Haag voor deze gezellige, leuke en leerzame dag! Voor wat betreft die aanmeldingsprocedure: 1 maart is al vrij korte termijn, maar graag willen wij op korte termijn aan de galerie & sociëteit doorgeven hoeveel extra gasten zij kunnen verwachten. Dus meld je vandaag nog aan!

Locatie

Pulchri Studio Pulchri Studio, Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.