Rotaract Assembly 7 maart in Den Haag

Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag
07 Mar 2020 13:30 - 17:00
Tickets Gratis - 15,00 EUR
Tickets Gratis - 15,00 EUR

Rotaract Assembly 7 maart in Den Haag

Assembly 2020

Om elkaar als Rotaracters weer te zien en om nieuwe Rotaracters te leren kennen is ook dit jaar weer een Assembly georganiseerd! Graag nodigen we jullie van harte uit om 7 maart elkaar te ontmoeten in Den Haag. Op een unieke locatie in het centrum van deze mooie stad hebben we voor jullie een speciaal programma gemaakt dat in het kader staat van verbinding en cultuur en dan specifiek de kunst. Hierbij combineren we het gezelligheid met het Social Project van ERIC en het ervaren van een van de tradities van Schilderkundig Genootschap Pulchri Studio, dat al 173 jaar bestaat.

Programma:

13.30u aanvang

14u introductie

14.30u FREE IC

15.30u kunst & verbinding

16.15u borrel

17 u traditie: opening Voorjaarssalon & uitreiking van de Jacob Hartog Prijs

Eigen bijdrage

We vragen aan alle leden een eigen bijdrage in de kosten. De tickets zijn via Billetto verkrijgbaar. T/m 23 februari is er snelbeslisserskorting : 10 euro p.p.

Vanaf 23 februari is het tarief 15 euro p.p.

Optioneel

Laat ons bij aanmelding weten of je zin hebt om de avond met ons af te sluiten met gezamenlijk etentje in Den Haag!

Aanmelden voor 1 maart!

Door wijzigingen in het programma zijn we later dan verwacht. Toch, met het doel in het achterhoofd, omdat de Save the date al stond en ervaring uit het verleden, is er besloten om de Assembly door te laten gaan! Daarom vragen wij jullie, onze mede Rotaracters, om binnen je club actief te inventariseren en jullie tickets voor 1 maart te boeken via Billetto. Bespreek in de vergadering wie mee gaat naar Den Haag voor deze gezellige, leuke en leerzame dag! Voor wat betreft die aanmeldingsprocedure: 1 maart is al vrij korte termijn, maar graag willen wij op korte termijn aan de galerie & sociëteit doorgeven hoeveel extra gasten zij kunnen verwachten. Dus meld je vandaag nog aan!

event afgelopen

Rotaract Assembly 7 maart in Den Haag

Bekijk details
Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.