event afgelopen

Rootical Vibrations VII (Holding on to Jah)

10,00 EUR

Datum

13 Mei 2016 20:00 - 23:30

Beschrijving

Op vrijdag 13 mei 2016 presenteert Caribbean Creativity in samenwerking met Each One Teach One een speciale editie van Rootical Vibrations in De Roode Bioscoop in Amsterdam. Op deze dag brengen we een eerbetoon aan Bob Marley, die op 11 mei 1981 precies 35 jaar geleden overleed. Tevens vieren we het 6-jarig bestaan van Rootical Vibrations. Exact 6 jaar geleden begonnen we met de Nederlandse première van Holding on to Jah en nu, 12 edities later, vertonen we deze unieke Reggae/Rastafilm opnieuw!

Holding on to Jah vertelt het verhaal van de opkomst van Rastafari en Roots Reggae aan de hand van origineel archiefmateriaal en vele interviews met bekende Jamaicaanse zangers en muzikanten, waaronder URoy, Pablo Moses, Ras Michael, Joseph Hill, IJahman, Don Carlos, Sugar Minott en vele anderen. De film is gemaakt door regisseur Roger Landon Hall en producent Harrison Stafford (Groundation) en pas recent officieel uitgebracht na jarenlang getouwtrek om de muziekrechten. Wij vertonen op vrijdag 13 mei de laatste en definitieve versie van Holding on to Jah!

Voor de film wordt iedereen verwelkomt door een binghi van Each One Teach One en na de film volgt er een live optreden van reggaezangeres Sister Benji. Verder is Chef Journy de hele avond aanwezig om zijn ital vital food te serveren.

DETAILS
Datum: 13 maart 2016
Tijd: 20:00-23:30 uur
Film: Holding on to Jah (20.45 uur, 96 min.)
Music: Sister Benji (22.30 uur)
Venue: De Roode Bioscoop, Haarlemmerplein 7, 1013 HP Amsterdam
Prijs: €10,-

TIMETABLE
20:00 Inloop met Nyabinghi trommelsessie
20:45 Start film Holding on to Jah
22:30 Live show van Sister Benji

Meer info & RSVP: facebook.com/events/772325569569922/

Organisator

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.