Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

ROMMELIGE ZONDAG

event afgelopen

ROMMELIGE ZONDAG

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

29 Nov 2015 12:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

▷ WAT IS ROMMELIGE ZONDAG?

De Rommelige Zondag is een tweedehandsmarkt met muziek, eten en vermaak. Je kunt schatgraven tussen meer dan 50 kramen, een hapje eten bij het restaurant van De Marktkantine, Graceland Bar-B-Q, of gewoon lekker muziek luisteren en hangen in de banken.

▷AMSTERDAM YARD SALE

AMSTERDAM YARD SALE is een Amsterdamse online koop en verkoop communitie voor gezellige tweedehands huis-, tuin- en zoldermeuk. Van echte vintage tot tweedehands designerkleding en retro spulletjes tot de nieuwste hebbedingetjes. Met een mix van accessoires, meubels en prullaria

▷ SPULLETJES VERKOPEN?

Wil je je spulletjes komen verkopen?
Stuur een mailtje naar: rommeligezondagays@gmail.com en beschrijf duidelijk wat je koopwaar is (liefst met foto).
Toffe handelaren zijn ook meer dan welkom!

Entree: €3,- incl. garderobe (kinderen tot 10 jaar gratis)

Meer info? Ga naar:
https://www.facebook.com/amsterdamyardsale

Organisator

Locatie

De Marktkantine, Jan van Galenstraat 6, 1051KM Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer