Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

✿ ROLLERDISCO ✿ @ De Balie | Museumnacht

event afgelopen

✿ ROLLERDISCO ✿ @ De Balie | Museumnacht

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

07 Nov 2015 22:00 - 08 Nov 2015 07:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

❀❀❀ Discopoezen en glitterkaters opgelet! ❀❀❀

✌ Er zullen nog genoeg kaarten worden verkocht op de avond zelf á 15 euro. Deze zullen vanaf 01:00 uur worden verkocht aan de deur van de Balie.

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar is het tijd voor een vervolg! Donker Collective, Joyriders en Blender slaan de handen ineen om tijdens museumnacht De Balie Amsterdam om te toveren tot een ware rollerdisco.

Vanaf 22:00 tot 02:00 uur kan je komen skaten bij ons. Daarna gaan we nog door tot 07:00 uur met een heerlijk feestje.

Er zijn drie area's:

Twee Disco-fever area's waar gerold mag worden. Daarnaast is er een area met hitjes, hiphop en nog veel meer randactiviteiten.

Line-up:

➳ Festimi Soundsystem
➳ Egbert Jan Weeber
➳ Kremlin Disko
➳ Carte Blanche
➳ Forest of Heroes
➳ DoodLeuk
➳ Sam Azami b2b Tim Schilder
➳ Andrew Pacific - Official
➳ Young Tiesto
➳ Brobergh
➳ Danny Disco
➳ Buuf
➳ Mr TJ

Als je niet in het bezit bent van skates, maak je geen zorgen! Wij verhuren deze op de avond zelf natuurlijk voor jullie! Probeer wel zoveel mogelijk eigen skates mee te nemen aangezien het druk wordt.

Wat kun je verwachten....

✌ Drie area's: twee rollerdisco's en een skateloze area.
✌ Rollerdisco tot 02:00.
✌ Unieke aankleding en rollerdames in gewaagde outfits.
✌ Wij van Donker Collective zullen zorgen voor de nodige creativiteit & randactiviteiten zoals jullie van ons gewend zijn!

Last round: 15 euro vanaf 01:00 uur, aan de deur bij de Balie.
-------------------
De Balie - 18+ - 22:00 - 07:00

Locatie

De Balie Amsterdam, Kleine Gartmanplantsoen 10, 1017RR Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer