Roffa Mon Amour Kids Festival

22 Jul 2017 11:00 - 23 Jul 2017 17:00

Station Hofplein, Raampoortstraat 30, 3032 AH Rotterdam


Tickets kunnen altijd aan de deur gekocht worden. Er voldoende plek voor iedereen. Met een e-ticket hoef je niet in de rij.

Dit jaar opent Roffa Mon Amour op zaterdag 22 en zondag 23 juli voor het eerst haar festivalterrein voor de allerjongste filmfans!

In samenwerking met Cinekid Festival toveren wij het dak van Station Hofplein om tot een filmparadijs voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud.
Kinderen kunnen samen met hun ouders de hele dag toeven op het dak en genieten van de verschillende leuke en spannende programmaonderdelen en catering.

PROGRAMMA:
Neem plaats in onze containerbios, speel de hoofdrol in je eigen film, laat je schminken als jouw filmheld, schuif aan bij de knutseltafel of duik in een andere wereld met een VR-bril op je neus.
Ga naar de website voor meer info over het programma: https://roffamonamour.com/kids-festival/

Het dakterras is de hele dag open met heerlijke koffie, taartjes, drankjes en diverse verse catering van onze favorieten; Toko Toorop, Gare du Nord, Lof der Zoetheid en Haringen van Walter.

Rond een uur of 15:00 zullen er fijne platen worden gedraaid door Rotterdam’s finest DJ’s.
LINE- UP:
Zaterdag: 15:00- 19:00 DEKS- Anna Dekker
Zondag: 15:00 - 19:00 Plentyvyenty van Drunken Lion Soundsystem

INFORMATIE:
Het kinderprogramma start om 11 uur en stopt om 17 uur. Een kinderkaartje kost € 6,00 per dag en daarmee heb je toegang tot alle kinderonderdelen inclusief een glaasje ranja. Ouders kunnen gratis mee naar binnen. Kinderen van Rotterdamse krijgen korting op vertoon van hun jeugdvakantiepaspoort.

* Jeugd Vakantiepaspoort: voor de ontvangst van je ticket moet je eerst langs de kassa en je jeugd vakantiepaspoort laten zien, daarna ontvang je een hardcopy ticket!


Ticket

Niet Beschikbaar


Jeugd Vakantiepaspoort

Niet Beschikbaar