Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Roestige Planken

event afgelopen

Roestige Planken

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

05 Jun 2015 15:00 - 07 Jun 2015 00:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Bij Roest houden we van theater. We houden alleen niet zo van tweeënhalf uur op een stoel zitten met amper beenruimte terwijl er een zwetende oude man naast je wegdommelt op een ellenlange monoloog van één of ander laatmiddeleeuws personage met een overduidelijke persoonlijkheidsstoornis.

Dat hoeft gelukkig ook niet.

5, 6 en 7 juni is het weer zover - de vierde editie van Roestige Planken! We gooien ons terrein weer vol locatietheater, dans, muziek, cabaret, spoken word, film, feest en lekker eten. De optredens vinden plaats op allerlei plekjes, hoekjes en gaatjes op ons terrein. Op het gras, op het strand, in de loods en in het café zijn verschillende optredens, voordrachten en doorlopende performances. Lekker in de zon of in een van de industriële monumenten met een drankje en een hapje.

Entree gratis! Alle theatermakers & muzikanten spelen voor de donaties in de hoge hoed, dus vergeet niet cash geld mee te nemen om ze te bedanken.

Programma (onder voorbehoud):
VRIJDAG 5 JUNI
19:30 uur - Palpita Fado
20:00 uur - Anke Kuypers
21:00 uur - Merel Moistra
22:00 uur - Emma Lesuis
23:00 uur - Zorita
DJ: Snode Plannen DJ-Team

ZATERDAG 6 JUNI
15:00 uur - MiRco & de Wijze Mannen
16:00 uur - Young Makers Platform
17:00 uur - De Wolven
18:00 uur - Merel Moistra
20:00 uur - Tazmanikus Theatre Group
21:00 uur - Young Makers Platform met Her Grace
22:00 uur - Emma Lesuis
23:00 uur - Mrs. Smith & the Boys
DJ: Samidi

In de loods:
Merlijn Twaalfhoven - Resonance LAB:
11:00 uur - Workshops
15:15 uur - Try out
16:30 uur - Try out
19:00 uur - Concert (tot 23:00 uur)

ZONDAG 7 JUNI
15:30 uur - De Wolven
16:00 uur - Merel Moistra
17:00 uur - Apropos
18:00 uur - Hugo De Haas Van Dorsser
19:30 uur - Julia
20:00 uur - Anke & Hanne
20:00 uur - Young Makers Platform
21:00 uur - Barnyard Tea
DJ: Kromo's Kaseko

RANDPROGRAMMA (dagelijks)
Liefds
De Geinterviewden
Pro Wrestling Holland (PWH)
Feesttantes

Organisator

Locatie

Amsterdam Roest, Czaar Peterstraat 213, 1018 PL Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer