Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Rockit - Flipside

event afgelopen

Rockit - Flipside

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

21 Jun 2015 13:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Line up volgt snel!

Locatie: Old School-Amsterdam, Gaasterlandstraat 3, Amsterdam

Tickets: http://bit.ly/RockitNL

Flipside is the other side oftewel de andere kant van de stad. Daar vindt je Oldschool - Amsterdam, een oud school gebouw aan de rand van de stad, dat over een paar jaar wordt gesloopt.

Elke zondagmiddag wordt daar Flipside georganiseerd en domineren artiesten en dj’s het roster met een gevarieerde mix van house, techhouse, deephouse, techno, disco en aanverwante creatieve muzikale uitspattingen.

Old School is een creatieve broedplaats waar horeca, kunst en cultuur samenkomen en straalt de industriële, laagdrempelige underground sfeer uit, waar we allemaal zo van houden.

Daarom vindt Flipside elke keer in een andere setting plaats. We zijn voortdurend aan het timmeren, aan het bouwen en verbouwen en aan het decoreren om zo een dynamische plek te creëren en de creatieve geest te prikkelen waar ruimte is voor theater, exposities en ander creatief randvermaak.

See you at the Flipside!

Hou onze facebookpage in de gaten voor data, updates, programmering en tickets en laat je elke keer weer verassen de invulling, programmering en omgeving.

Organisator

Locatie

Oldschool Amsterdam, Gaasterlandstraat 3-5, 1079 RH Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer