Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

ROADSHOW CRP

event afgelopen

ROADSHOW CRP

Vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

28 Mei 2018 19:30 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Crypto Pre-Launch Powertour BeNeLux


Onze visie : een unieke cryptomunt, wereldwijd gebruikt door alle consumenten en winkels, gecombineerd met cashback op elke aankoop. Dit wordt de grootste cryptomunt ter wereld.

Ontmoet op 28 mei de ondernemers die dit concept opgestart hebben. U ontvangt in hun exclusief midden all nodige informatie voor uw succes !

Ontdek met Crypto-Prelaunch de nieuwe Blockchain revolutie die de eerste wereldwijd aanvaarde cryptomunt lanceert.

Hoe zou uw leven vandaag zijn moest u deelgenomen hebben aan de lancering van Bitcoin ? Dit is nog beter, want we hebben al de winkels en klanten die dat willen gebruiken !

Verneem hoe u deel kunt nemen aan deze lancering ... en hoe u een recurrent mega-inkomen kunt verdienen met deze technologische revolutie.,

Gastspreker: Mirko SCHEFFLER, CEO van MPM Group

De toekomst start nu !

PROGRAMMA en UURROOSTER: Maandag 28 mai 2018

19u00: Registratie (U gelieve zich tijdig aan te melden met uw toegangsticket)

19u30: Einde registratie, sluiting van de deuren !

19u30: Start van de roadshow

22u00: Einde

NOTEER AUB !

U gelieve u te registreren bij de ingang van de zaal met uw toegangsticket EN uw identiteitskaart. We moeten uw fysische aanwezigheid vaststellen om u toegang te verlenen tot de ongelooflijke voordelen die u bij deze meeting gaat verkrijgen.

Dress-code : zakelijk

Voor de bestaande MPM partners, denk er ook aan u op uw back-office te registreren aub. Bij voorbaat dank.

Locatie

Parker Hotel Brussels Airport Parker Hotel Brussels Airport, Bessenveldstraat, 15, 1831 Machelen (Brussel)

Sprekers

Mirko SCHEFFLER
CEO van MPM Group, Luxemburg

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer