Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

RnB Yoga X Flexible Training

event afgelopen

RnB Yoga X Flexible Training

Vanaf 22,50 EUR

Locatie

Datum

05 Jan 2019 15:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Heb jij na de feestdagen ook weer zin om je helemaal opgeladen en energiek te voelen? Doe dan mee met onze double workout RnB Yoga X Flexible Training! 

Bij RnB yoga combineren wij een speelse en ontspannende yogales met heerlijke old-en newschool RnB muziek, live gedraaid door onze DJ Neville. We zorgen voor een laagdrempelige vinyasa-stijl yoga flow waarin je op je ademhaling vloeiend de bewegingen maakt, je eigen grenzen leert opzoeken en herkennen, je aandacht naar binnen keert, de muziek laat binnenkomen en de energie laat stromen!

Flexible Training is een alomvattende full body workout die jouw flexibiliteit, mobiliteit, power en uithoudingsvermogen aanspreekt. Verschillende houdingen uit Yoga, maar ook traditionele oefeningen zoals push ups, lunges en planks worden gecombineerd in een creatieve en uitdagende training met je eigen lichaamsgewicht. 

Met RnB Yoga X Flexible Training zorgen wij voor een sportieve en gezellige start in het nieuwe jaar. Stretch alles los en schudt alles af van het oude jaar en ga met veel positiviteit en energie 2019 in! 

Locatie: #Workmode, Damsterdiep 10, 9711SK Groningen
Datum: Zaterdag 5 januari 2019
Tijd: 15:00 - 17:30
Workout level: all level
Prijs: €22,50 excl 6% btw

Programma: 
- 15:00 Inloop
- 15:15 Start Flexible Training (45 min)
- 16:00 Pauze met drankje & healthy snack
- 16:15 Start RnB yoga (45 min)
- 17:00 After workout met mocktails & goodiebag

Handig om te weten:
- Je kunt je ticket online kopen via Biletto. Het maximale aantal inschrijvingen bedraagt 15 personen, in verband met de ruimte. 
- Zorg dat je er iets eerder bent zodat wij op tijd kunnen beginnen met de eerste workout.
- Draag comfortabele kleding waarin je goed kunt bewegen en neem water, een handdoek en eventueel een tweede shirt mee zodat je na de eerste workout kunt wisselen. Neem voor de Flexible Training workout binnenschoenen mee, de aansluitende RnB Yoga zal op blote voeten zijn. Een paar warme sokken en een vest zijn fijn voor de afsluitende savasana.

RnB Yoga X Flexible Training is geschikt voor elk niveau. Heb je blessures, klachten of ben je zwanger, laat het dan van tevoren aan ons weten. Wij zorgen ervoor dat iedereen onze training kan volgen en geven makkelijkere opties waar nodig. Wel ben jij uiteindelijk verantwoordelijk voor jouw eigen lichaam en eventuele blessures, dus ga niet over je eigen grenzen heen. Onze organisaties kunnen niet aansprakelijk worden gemaakt. 

We kijken er naar uit om het nieuwe jaar sportief en ontspannen met jullie te beginnen! 

Volg ons op Facebook en Instagram voor meer (yoga) evenementen @rnbyoganl (Jolein en Marianne) en @plantifulplan (Maritza).

Foto credits: 
(c) Jeffrey Deelman www.lifeisyoga.nl | Lucas Winkel www.84photos.nl & Aaldrik Bakker www.aaldrikbakker.nl

Organisator

Yoga on live RnB beats. Suitable for all levels, on different unexpected locations.

Locatie

Hashtag Workmode Groningen Hashtag Workmode Groningen, Damsterdiep 10, 9711SK Groningen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer