skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

René Diekstra's lezing en boeksignering

event afgelopen

René Diekstra's lezing en boeksignering

Vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

23 Dec 2019 19:30 - 22:30

Beschrijving

René Diekstra geeft op maandag 23 december een lezing in de vorm van een psychologische kerstdienst naar aanleiding van de 30e druk en jubileumeditie van Ik kan denken/voelen wat ik wil. Deelname is inclusief boek!

Ik kan denken/voelen wat ik wil is een bestseller en zelfhulpklassieker die al ruim 40 jaar honderdduizenden mensen heeft geholpen om levensproblemen het hoofd te bieden en levensdoelen te bereiken.

In deze psychologische kerstdienst brengt de auteur, Professor René Diekstra, de inhoud van het boek tot leven op een manier die u niet snel meer zult vergeten.

U ontvangt bij deelname een exemplaar van de zojuist verschenen 30ste jubileumdruk van dit unieke boek, en na afloop van de lezing kunt u het boek door René Diekstra laten signeren.

Naast het boek (winkelwaarde 26.50 euro) zijn er tevens 2 consumpties inbegrepen bij uw ticket.

Let op! Er zijn nog maar een beperkt aantal tickets beschikbaar op=op!

De psychologische kerstdienst wordt gehouden in de Regenboogkerk (Watermolen 1 in Leiden), er is rondom de kerk veel en gratis parkeergelegenheid.

Programma:

19.30 Ontvangst met koffie, thee en fris

20.00 Aanvang psychologische kerstdienst René Diekstra

21.30 Borrel en boeksignering

22.30 Afsluiting

Locatie

Watermolen 1, 2317 ST Leiden

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer