Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Ravedans Club Tour, Kampen, Barbaars

event afgelopen

Ravedans Club Tour, Kampen, Barbaars

Vanaf 7,50 EUR

Locatie

Datum

13 Apr 2018 21:00 - 14 Apr 2018 05:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving


Ravedans Club Tour
Ravedans, een naam die bekend staat om zijn creatieve en originele house- en technofeestjes in Zwolle, komt met hun Club Tour naar Kampen toe! Club Barbaars en Ravedans Club Tour bieden vrijdag 13 april een avond vol met heerlijke deephouse, tech-house en techno beats.

Zoals je van Ravedans kunt verwachten zal er een een toffe festivalsfeer gecreëerd worden om alvast een beetje te wennen aan het komende festivalseizoen. Op de avond zelf zal alles aanwezig zijn om dit technofeestje te doen slagen: van een ballonnenbar en raketjes tot aan een chill area en een lekkere dansvloer. Met maar liefst 5 DJ's (o.a. bekend van DEEP, De Rubberboot, Kleurrijk, Zwoell en Techno on Tour) wordt het feest compleet! Hier wil je bij zijn!!

LINE-UP:
DELUCA | JULIAN ANTHONY | BOB HOLTKAMP | DANN EL PALO | WERKHOVEN

Social: @Ravedans.
Contact: info@ravedans.com
www.ravedans.com

Organisator

Locatie

Club Barbaars Club Barbaars, Oudestraat 184, 8261 CW Kampen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer