Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

RADIATOR | gesproken woord bij Radion Amsterdam | gehost door PoetryPusher en Wordbites

event afgelopen

RADIATOR | gesproken woord bij Radion Amsterdam | gehost door PoetryPusher en Wordbites

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

22 Okt 2015 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

RADIATOR is de gloednieuwe gesproken woord avond bij Radion in Amsterdam West. Een intieme avond met warme woorden van dichters, denkers, rappers, spoken word artiesten en storytellers. Radiator is een initiatief van PoetryPusher en Wordbites, die de avond ook presenteren. Een samenwerking die voortkomt uit onze gezamenlijke liefde voor het alfabet en de woordkunst. En die liefde willen we graag delen!

Kortom: een avond vol verhalen met een rijke schakering aan woorden en zinnen die vloeiend uit de warmtewisselaars zullen rollen. Met stroom en tegenstroom. Indrukken en afdrukken. En met dubbeldikke contact-oppervlakken voor een nog betere warmte-afgifte. Let’s Radiate @ RADIATOR.

Op donderdag 22 oktober zetten we onze systemen in werking en de thermostaat lekker een tandje hoger!

Je kunt kiezen uit twee soorten tickets:
Diner + entree combi-ticket:
hoofdgerecht + gesproken woord voor 15 euro (ex. service fee)
Van 19.00 – 20.00 maaltijd. Van 20.00 tot ca. 22.00 uur spoken word avond.

Regulier ticket voor alleen gesproken woord avond:
spoken word avond van 20.00 tot 22.00 voor 7,50 (ex. service fee)

KOOP NU HIER JE TICKET VOOR DO. 22 OKTOBER:
https://radionamsterdam.stager.nl/web/tickets/44628


De data van RADIATOR voor de komende maanden:

- do. 22 oktober, vanaf 19 uur met Daan Doesborgh, Ike Krijnen, Amber Helena Reisig, JNM en Juriaan Buikema.

- do. 19 november, vanaf 19 uur met Kasper Peters (Stadsdichter van Groningen), Marijn Sikken, Smita James en Thomas Verbogt.

- do. 17 december, vanaf 19 uur met Marco Martens, Maarten van der Graaff, Joost Oomen en Helena Hoogenkamp.

- do. 21 januari, vanaf 19 uur met Tom de Haan (dominee te Haarlem), Elten Kiene, Rene Oskam en Diana Ozon.

Organisator

Locatie

RADION Amsterdam, Louwesweg 1, 1066 EA Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer