RaagMala Suite Ligconcert: Lente

20 Mar 2016 20:30 - 23:00

Pllek, Tt. Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam

Na de succesvolle kick-off in oktober 2015 nodigt Pllek de bijzondere muzikanten van Raagmala Suite opnieuw uit. In 2016 spelen zij een reeks van vier ligconcerten, één per seizoen. De van origine Russische Marynka Nicolai (vleugel, neo-klassiek) en Dr. Goldfinger (electronica, percussie) laten zich samen met de Indiase Avi (sarod) inspireren door de klassieke Indiase “raga” muziektraditie.

Het eerste optreden vindt plaats aan het eind van de lente, op zondag 20 maart tijdens Perzisch Nieuwjaar. Door de eigenschappen van ieder seizoen zal ieder ligconcert een eigen innovatief karakter hebben.


AGENDA
Lente: zondag 20 maart 2016 - Perzisch Nieuw Jaar
Zomer: woensdag 4 mei 2016 - Volle Maan
Herfst: zondag 2 oktober 2016 - Nieuwe Maan
Winter: woensdag 21 december 2016 - Winter Solstice
(tickets zijn vanaf twee maanden voor de voorstelling verkrijgbaar)


PRIJZEN
* Online voorverkoop: € 11,00
* Tickets aan de deur (alleen indien beschikbaar): € 15,00
Kaarten voor het eerste concert op 20 maart zijn online te koop via bovenstaande link of in de agenda op de Pllek website.


RAAGMALA SUITE
De vijf raga’s die de basis vormen van Raagmala Suite raken elk een andere snaar, vaak gepaard met een kleur, en bieden talloze mogelijkheden voor muzikale interpretatie. Een continu spel tussen emotie, compositie en improvisatie. Het van nature meditatieve karakter van de raga’s komt liggend ultiem tot zijn recht.


Mede mogelijk gemaakt door TERAPY en Amsterdams Fonds voor de Kunst

Ticket ligconcert Niet Beschikbaar