Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

RA*W presents THE CANNES EFFECT

event afgelopen

RA*W presents THE CANNES EFFECT

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

20 Aug 2015 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Is een ‘after Cannes event’ twee maanden na Cannes niet een beetje mosterd na de maaltijd? Dat is het niet, het besef van het CANNES EFFECT komt pas later.

In juni hebben 28 RA*W Reporters zich blootgesteld aan een CANNES LIONS overdosis inspiratie, kennis en impressies. Daardoor zijn zij geïnspireerd, vol frisse inzichten en nieuwe energie terug gekomen. Wij willen dit CANNES EFFECT met iedereen delen die niet in Cannes was of niet verder kwam dan het (Google) Strand.

Sta jij te popelen om ook besmet te worden met het CANNES EFFECT? Lees; up-to-date te zijn nog voor het einde van dit jaar en je kennis kunnen toepassen in het dagelijks leven. Dan zit je goed, want; “what happens in Cannes - shouldn’t stay in Cannes”!

Onze eigen RA*W Reporters & gastsprekers hebben persoonlijke TOP 5’s op het gebied van o.a.Social Media en Branded Content samengesteld. Het programma duurt ca. een uurtje, daarna drinken we natuurlijk gezellig een biertje!

MELD JE NU AAN VIA EVENTBRITE:
raw-cannes-effect.eventbrite.nl

Organisator

Locatie

Volkshotel, Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer