Pulsar Kerndag: Alles wil gekend worden

04 Nov 2017 10:00 - 17:00

De Observant, Stadhuisplein 7, 3811 LM Amersfoort


"Wat je bij de voordeur afwijst, komt er bij de achterdeur weer in"


De Pulsarvisie is in de afgelopen jaren, als een stroomversnelling, verder ontwikkeld. Zowel in het ontstaan van nieuwe modellen en instrumenten als in de wijze waarop de Pulsarvisie kan aansluiten op de ingrijpende ontwikkelingen in de wereldsamenleving. Pulsar is daardoor in een nieuwe ruimte gekomen. Deze nieuwe ruimte luiden wij in met de Pulsar Kerndag, een trainingsdag waarin we dieper ingaan op hoe Pulsar kan bijdragen aan jouw betekenis in de wereld van vandaag.

Meer nog dan ooit is het in de wereld van vandaag niet langer mogelijk om door te varen op onze vertrouwde koers. In dit licht is ook Pulsar een nieuwe ruimte ingegaan -zowel in de nieuwe website als in nieuwe programma's en samenwerkingen- die ons aanzet om te blijven reflecteren, ontdekken en ontwikkelen. Deze nieuwe ruimte luiden wij in met de Pulsar Kerndag: een dag voor iedereen die eerder met Pulsar heeft kennisgemaakt. Een trainingsdag waarin we terugkeren naar de grondtoon van waar Pulsar echt over gaat. Hoe kun je jouw betekenis inzetten in de wereld van vandaag? Wat draagt echt bij aan een grotere leefruimte?

Een grotere leefruimte waarin schaduw niet iets is om van weg te gaan, maar juist iets wat we nog niet hebben aangekeken en aangenomen als iets wezenlijks in ons leven. Alleen vanuit onze eigenwaarde kunnen we schaduw echt toelaten. Een ruimte ook waarin verandering een gevolg is van ons toelaten. Het is een bevrijdende ervaring te ontdekken dat ‘het’ in ons uit zichzelf naar buiten wil, bewegen wil, ontvangen wil en creëren wil. Veranderen is dan niet meer iets wat je moet doen, het is iets dat spontaan ontstaat.

Wil je meer lezen over de ontwikkelingen van Pulsar, en het wezen van verandering? Hier vind je de column van Michaël.

Team:

Caro van Eijken: Meer over Caro

Michaël Derkse: Meer over Michaël

Meer weten over Pulsar Inspiration? Ga dan naar de website: www.pulsar-inspiration.com

Inschrijving

Niet Beschikbaar