Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Prunk Invites MONTEL

event afgelopen

Prunk Invites MONTEL

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

29 Mei 2015 23:00 - 30 Mei 2015 05:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Vrijdag 29 Mei is het tijd voor een nieuwe Prunk Invites in onze thuisbasis Chicago Social Club. Zoals je kunt zien, hebben we onszelf in een nieuw jasje gestoken inclusief een fris logo. We hebben ook dit keer wat speciaals te vieren, want met de lancering van ons nieuwe label Prunk Invites Records, kortgezegd PIV Records, zijn we op weg om onze geliefde sound internationaal op de kaart te zetten. Na het muzikale succes van de voorgaande edities met o.a. Shur-I-Kan, Roland Nights en Leigh Oliver, maken we opnieuw gebruik van de enorme hoeveelheid DJ talent uit de UK. We zijn dan ook zeer verheugd met de komst van allround deephouse producer Montel.

MONTEL
Ric McClelland aka Montel McWilliams uit Belfast heeft zijn sporen ruim verdiend binnen de elektronische muziekscene. Achter zijn naam staat inmiddels een haast ontelbare hoeveelheid releases op grote en beruchte labels, waaronder Let’s Play House uit New York, Skylax uit Parijs en andere voorwaarts denkende muzieklabels als Leftroom UK, Underground Audio en Knee Deep in Sound. Zijn tracks zijn easy favorites van bekende collega’s als Hot Since 82 en Groove Armada en ook op BBC1 Radio heeft zijn muziek al de nodige airplay verkregen. Deze boeking is opnieuw een primeur in Nederland en we kijken nu al enorm uit naar zijn exclusieve set.
https://soundcloud.com/montel-mcwilliams

SI HESLIN
Nog meer speciale gasten deze avond, want vanuit Berlijn ontvangen wij de in Manchester groot geworden labelbaas Simon Heslin van Electronique Records. Zijn invloed op de wereld van underground house is onmiskenbaar groot, want zijn label brengt mensen vanuit alle windstreken samen voor de liefde van proper housemusic. Van Miami tot Ibiza van Berlijn tot Barcelona, deze meneer is een globetrotter pur sang en dat is dan ook te horen in zijn credible house sets. We zijn erg blij dat we nu onze eigen avond met hem kunnen delen, niets dan liefde.
https://soundcloud.com/electronique-82

PRUNK & FOWLK
Deze 2 mannen smelten achter de booth moeiteloos samen tot een ragfijn geheel. Over hun meest recente b2b sessie in de House of Weekend raken ze in Berlijn nog steeds niet uitgesproken. Prunk stond in Maart op de WMC in Miami, gaf in April een deephouse masterclass op DGTL en heeft een overvolle agenda voor 2015, waaronder een allnighter bij STRAF_WERK en meer dan 20 festival boekingen voor komende zomer. Fowlk laat zijn potentie als solo artiest ook steeds meer gelden. Zijn aanstekelijke classy tech sound bracht hem dit jaar in de line up met legende Steffi en zijn eigen concept in het zuiden des lands, 120BPM (met als laatste gast Prosumer) groeit snel in aanzien. Binnenkort staan ze samen in de beruchte club Space, Ibiza voor wederom een exclusieve b2b sessie, maar voordat het zover is, houden wij ze nog lekker hier bij ons in Amsterdam.
https://soundcloud.com/prunk
https://soundcloud.com/fowlkmusik

CARTE BLANCHE
Zoals gebruikelijk wordt onze avond geopend door een local talent. Deze jongen kent de Chicago Social Club op zijn duimpje en daarom zien wij in hem de ideale man om de avond alvast in de goede richting te duwen. Het is een kwaliteit om een graag geziene dj te zijn op de vele feestjes die onze hoofdstad rijk is. We hebben er dan ook alle vertrouwen in, dat zijn diepe groovy sound deze avond een heerlijke opening zal bezorgen.
https://soundcloud.com/carteblanche23

ZAAL 2:
Onze vrienden van LOSJES hebben de volledige verantwoordelijkheid over de 2e zaal, dus dat wordt ongetwijfeld weer een gezellige entourage.
https://soundcloud.com/losjesmusic

----------------------------
NO PRESALE / ONLY DOORSALE!

Organisator

Locatie

Chicago Social Club, Leidseplein 12, 1017 PT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer