Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

PRISMA w/ PETAR DUNDOV live, PATRICE BAUMEL, SOME CHEMISTRY, FLORINSZ JANVIER & UNISOL

event afgelopen

PRISMA w/ PETAR DUNDOV live, PATRICE BAUMEL, SOME CHEMISTRY, FLORINSZ JANVIER & UNISOL

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

02 Okt 2015 23:00 - 03 Okt 2015 01:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

PRISMA explores the complex, artistic, deeper side of techno.

What is techno? Scientists and philosophers have long since pondered the concept of its musical definition since it burst out of Detroit in the mid-‘80s. Is it that notion of the “ghost in the machine”, of soul from electronics that its inventors elicited? Or is it more the repetitive throb and thump of 4/4 beats and slow-burning momentum that the Berghain generation are proponents of? Croatian producer Petar Dundov’s stunning music manages to marry both ideals in the most explosive of fashions.

Supported by Kompakt protagonist Patrice Baumel and PRISMA residents, this night is about intelligent electronic music that breaks boundaries, moves feet and twists minds.

► Petar Dundov live (Music Man, Break New Soil, CR)
► Patrice Baumel (Kompakt)
► Some Chemistry (PRISMA)
► Florinsz Janvier (SEKOIA, PRISMA)
► UNISOL (PRISMA)

Presale €12 | Doorsale €15
www.studio-80.nl/tickets

Organisator

Locatie

Studio 80, Rembrandtplein 17, 1017 CT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer