Poly in de Praktijk -Kinkinfo Workshop -

25 Apr 2020 13:30 - 16:30

Westboat, Zeeburgerpad, 197, 1018AJ Amsterdam

Presentatie: Hans West 
Theorie + oefenen


Kink Info workshop "Poly in de Praktijk"

www.kinkinfo.nl


Wanneer jij nadenkt over polyamorie, als jij jezelf afvraagt of het iets voor jou zou zijn, wanneer jouw partner er over denkt of wanneer je er gewoon nieuwsgierig naar bent wat er nog verder is aan non-monogame relatievormen... dan is deze openminded middag er één voor jou.

Zonder veroordeling, nòg van de ene kant, nòg van de andere kant. Poly kan je ding zijn. Mono kan je ding zijn. Beiden hebben hun eigen problemen. Beiden hebben hun eigen lastige gevoelens.

Dit is een middag voor beginnende, maar ook voor ervaren poly's en swingers. Want niet alleen laten we zien wat het is, waar het om gaat. Maar vooral ook hoe je het goed kan laten gaan, hoe je het leuk kan houden. Omgaan met lastige gevoelens, het bespreken van lastige situaties.

Aan bod komen de bouwstenen van non-monogame relaties met de basis-info waarvan mensen zeggen "dat hadden we jaren geleden moeten weten", met praktische tips en ruimte voor vragen.
We kunnen met elkaar vragen beantwoorden en discussiëren over zaken die jou bezig houden.

Voor méér info kijk op: Kinkinfo.nl Poly in de Praktijk


Algemene informatie over Kink Info workshops,

wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen met kinky interesses.

Locatie
Op zaterdag 10 november vindt deze workshop plaats in de winkel van Mister B, Prinsengracht 192, Amsterdam centrum. De workshop vindt plaats buiten openingstijden van de winkel. Na de workshop is er gelegenheid voor private shopping voor de workshopbezoekers, speciaal met 10% korting.

workshops agenda