Poly in de Praktijk -Kinkinfo Workshop -

event afgelopen

Poly in de Praktijk -Kinkinfo Workshop -

Tickets vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

25 Apr 2020 13:30 - 16:30

Beschrijving

Presentatie: Hans West 
Theorie + oefenen


Kink Info workshop "Poly in de Praktijk"

ONLINE -niet op lokatie-

Join Zoom Meeting
https://vu-live.zoom.us/j/9242...
ID: 924 2002 8047
Whatsapp 06 558 61 554 voor het Password

www.kinkinfo.nl


Wanneer jij nadenkt over polyamorie, als jij jezelf afvraagt of het iets voor jou zou zijn, wanneer jouw partner er over denkt of wanneer je er gewoon nieuwsgierig naar bent wat er nog verder is aan non-monogame relatievormen... dan is deze openminded middag er één voor jou.

Zonder veroordeling, nòg van de ene kant, nòg van de andere kant. Poly kan je ding zijn. Mono kan je ding zijn. Beiden hebben hun eigen problemen. Beiden hebben hun eigen lastige gevoelens.

Dit is een middag voor beginnende, maar ook voor ervaren poly's en swingers. Want niet alleen laten we zien wat het is, waar het om gaat. Maar vooral ook hoe je het goed kan laten gaan, hoe je het leuk kan houden. Omgaan met lastige gevoelens, het bespreken van lastige situaties.

Aan bod komen de bouwstenen van non-monogame relaties met de basis-info waarvan mensen zeggen "dat hadden we jaren geleden moeten weten", met praktische tips en ruimte voor vragen.
We kunnen met elkaar vragen beantwoorden en discussiëren over zaken die jou bezig houden.

Voor méér info kijk op: Kinkinfo.nl Poly in de Praktijk


Algemene informatie over Kink Info workshops,

wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen met kinky interesses.

Locatie = Online

workshops agenda

Locatie

Westboat Westboat, Zeeburgerpad, 197, 1018AJ Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.