skip to main content
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

PolderGoud Festival

event afgelopen

PolderGoud Festival

Vanaf 12,50 EUR

Locatie

Datum

25 Aug 2018 13:00 - 23:00

Beschrijving

PolderGoud Festival is een ééndaags ramknallend muziekfestival met verrassende elementen, gekkigheid en constante verschuiving van interesses. Voor iedereen die op zoek is naar een festival met de juiste combinatie van muziek, cultuur & creativiteit en een goed biertje; in een industriële setting.

Ben jij klaar om een dagje lekker te gaan bij optredens van De Likt, Thaïti, St. Tropez, Knarsetand en Indian Askin? Dacht het wel! Niet genoeg, doen we er toch gewoon wat Haarlemse flavour bij. Peperbek, NEMSIS en natuurlijk Tony Clifton voor je malle! Zonnetje op rechts, biertje op links, zweet in de bilnaad en GAAN! Zie je daar! 25 augustus PolderGoud Festival.

Check het facebookevent voor de laatste updates > https://www.facebook.com/events/234803217077100/

PolderGoud Festival is voor iedereen vanaf 18 jaar. Voor Jong & Oud, Scooterboys & Nozems, Krakers & Kakkers, Hippies & Hipsters, Vrijbuiters & Doordravers. PolderGoud Festival is voor Vaders Moeders, Rockers, Skaters, Punkers, Haters en Lovers!

Locatie

'Onder de Toren' 'Onder de Toren', A. Hofmanweg 1a, 2031BH Haarlem

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer