Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

PoesPraat Online Seks

Foto door Markus Winkler @ Unsplash
Evenement geannuleerd

PoesPraat Online Seks

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

24 Mar 2022 19:30 - 21:30

Beschrijving

- GEANNULEERD -

Het evenement kan helaas niet doorgaan omdat de spreker positief is getest op corona. 

We mogen weer! Dus ook VOOS gaat weer van start, deze keer meteen in het progamma van de Maand van de Leuke Seks. We kijken er heel erg naar uit om jullie weer te zien!

Voor meer info, volg de komende tijd dit evenement: https://fb.me/e/1sQGVsz53!

In deze tijd is online seks een nog belangrijker rol gaan spelen in ons leven. Kan online seks leuk en veilig? En zo ja, hoe doe je dat? Op de PoesPraat van VOOS kun je inspiratie opdoen en gaan we met elkaar het gesprek aan! De PoesPraat zal gedeeltelijke gebaseerd zijn op onze les over online seks in ons nieuwe lesprogramma. Ook zullen we zoals altijd met ervaringsdeskundigen, experts én elkaar in gesprek gaan over online seks. Stichting VOOS zet zich in voor sekspositieve voorlichting op scholen en buiten de muren van het klaslokaal. Seksueel plezier, humor en diversiteit spelen een belangrijke rol in onze voorlichting en PoesPraten en zo gaan we dit keer aan de slag met het thema online seks. Tot de 24e!

Locatie

Binnengasthuisstraat 9, 1012 XT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.