Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Podcastfestival 2018 // Voor makers en fans

event afgelopen

Podcastfestival 2018 // Voor makers en fans

Vanaf 5,50 EUR

Locatie

Datum

29 Sep 2018 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Het podcastfestival: voor en door leden van het Podcastnetwerk, (aspirant) podcasters en natuurlijk alle podcastfans.

Naar aanleiding van het grote enthousiasme voor podcasts dat we vorig jaar op de Podcastmakersdag in Sociëteit Sexyland ontdekten, verhuizen we naar een grotere locatie: Lab111 in Amsterdam West.

Er staan workshops op de planning staan als; hoe schrijf je een script voor een podcast? Wat zijn de beste strategieën voor het publiceren en verspreiden van je podcast? En hoe kan je je podcast(idee) het beste pitchen voor professionals?

Daarnaast is er veel te beleven voor de podcastfan! Kom live luisteren naar panels over podcasting met onder anderen Chris Bajema (Man met de Microfoon) in de Podcastclub en vele andere grote en kleine namen uit de Nederlandse podcastscene. Doe een podcastspeurtocht of ontdek nieuwe manieren om een podcast te luisteren, en wie weet is er wel een secret stage!

Reguliere toegangskaarten voor het festival kosten €11 exclusief servicekosten. Voor iedere workshop die je wilt volgen kun je daarnaast voor €5.50 per stuk een kaartje kopen. Let op: als je een workshop wilt volgen moet je naast het kaartje voor de workshop óók een regulier toegangskaartje hebben.

Volg voor updates het facebook event of check de site van Lab111. Het programma staat op onze site: www.podcastnetwerk.nl/festival

Locatie

LAB111 LAB111, Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer