Plantbased Sushi Workshop x The Green Girls Club

Evenement geannuleerd

Plantbased Sushi Workshop x The Green Girls Club

Tickets vanaf 35,00 EUR

Locatie

Beschrijving

The Green Girls Club partnered with the one and only Plant Based Sushi restaurant in Amsterdam. In the evening of 7th of April we will host a plant based sushi workshop with great food, sharing knowledge and thoughts on sustainability and what it means to us.

At Plant Based Sushi they believe that the only way to encourage people to eat vegan is to offer them better alternatives, but let’s discuss this. That is why The Green Girls Club have partnered with them for one exclusive and special night of sushi and sustainability. We will not only be eating sushi but learning to make sushi ourselves, where we will not only incorporate the basics like how to cook sushi rice but also the thought behind Plant Based Sushi and how we get to the creations we serve basically how do we come up with these crazy combinations. So much fun!

Do you want to join? Limited spots available!
Ticket: €35,- (including workshop, dinner, tea)
Date: 7th of April 2020
Start: 18.30 - 21.30
Location: Admiraal de Ruijterweg 331, Amsterdam 
PS: It’s an English speaking event.

We hope to see you there!

X,

Marieke, Claudia & Jessica

Locatie

Plant Based Sushi Plant Based Sushi, Admiraal de Ruijterweg 331, 1055 LZ Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.