Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

PIV w/ Sebb Junior

event afgelopen

PIV w/ Sebb Junior

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

27 Nov 2015 23:00 - 28 Nov 2015 01:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Prunk Invites keert op vrijdag 27 November terug in de Chicago Social Club voor alweer de 6e editie. In korte tijd is het concept uitgegroeid tot één van Amsterdams favoriete incrowd house feestjes met het nieuwe label PIV Records als muzikaal uithangbord.

LINE UP:
SEBB JUNIOR (FR)
Deze Franse producer kwam dit jaar geheel uit het niets met een reeks aan releases bij toonaangevende labels als Large Music uit Chicago, Madhouse Records van Kerri Chandler (Official) en Salted Music uit San Francisco. Een waar exponent van de nieuwe stroom producers die bijdragen aan de revival van US house in Europa.
https://soundcloud.com/sebbaston

PRUNK B2B FOWLK
Natuurlijk zijn onze residents er weer bij voor hun kenmerkende samenwerking als gelegenheidsduo. Het plezier straalt er altijd vanaf bij deze 2 heren en de vaste stroom aan bezoekers bij PIV weet inmiddels hoe het werkt. Deze ideale samenstelling van classics, nieuwe producties en underground floorfillers brengt je naar een hoger niveau.
https://soundcloud.com/prunk
https://soundcloud.com/fowlkmusik

RAAF
Wanneer je al geruime tijd verantwoordelijk bent voor de succesvolle line ups bij Strafwerk, dan kun je wat en daarom maakt hij zijn muzikale comeback tijdens deze editie van PIV. De happy few die zijn sound gehoord hebben, weten dat dit weleens de verassing van de avond kan worden.
https://soundcloud.com/djraaf

JOËL HEMMEN
Upcoming talent tijdens deze editie is Joël Hemmen uit Eindhoven. Met zijn voorliefde voor US Garage en zijn dj sets vol met heerlijke early 90’s house is hij het warme voorproefje. Wij zijn erg benieuwd!
https://soundcloud.com/joelhemmen-1

AREA 2 HOSTED BY PARALLEL
https://www.facebook.com/parallelamsterdam
PARELLEL SOUNDSYSTEM
GUESSBEATS B2B KIDMALONE
BARBARA FORD

• www.soundcloud.com/pivrecords
• www.pivrecords.com

ONLY DOORSALE
€15

Organisator

Locatie

Chicago Social Club, Leidseplein 12, 1017 PT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer