Evenement geannuleerd

Philip Renard - Samsara inspireert online event

10,00 EUR

Online evenement

Datum

11 Apr 2022 20:00 - 21:30

Beschrijving

Online live evenement, non-dualiteit met Philip Renard
Start om 20.00 uur

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Philip Renard (1944) raakte op jeugdige leeftijd geïnteresseerd in zenboeddhisme.
Zijn geestelijk leven is in praktiserende zin begonnen in Subud, waarin de overgave-oefening, latihan genaamd, hem de basis gaf voor alle verdere inzicht: vrijheid van concept of methode. In 1986 leerde hij Alexander Smit kennen, die hem via de onmiddellijke weg van de advaita vedanta hielp tot het besef van zijn ware natuur te komen.


Over zijn boek Bevrijding - De essentie van de Advaita-geschriften:
‘Bevrijding’ kun je wel het sleutelbegrip in de eeuwenoude traditie van de Advaita Vedanta noemen. In het boek Bevrijding zijn twee klassieke Advaita-teksten vertaald die dit thema zodanig behandelen dat je kunt ontwaren wát precies het punt is waardoor je bevrijd kunt raken. Dit boek verschijnt in april 2022.

In maart 2022 verschijnt het boek Nisargadatta Upanishad, samengesteld door Philip Reinard. Dit boek is een compacte weergave van het onderricht van Nisargadatta Maharaj.

Wij nodigen je uit dit evenement bij te wonen via ZOOM op je computer, tablet of smartphone. Op de dag van het evenement krijg je de ZOOM-link voor het evenement, in de ochtend per e-mail toegestuurd.
Kaartverkoop sluit op maandag 11 april om 17.00 uur. 

Het evenement duurt ongeveer anderhalf uur en er is ruimte voor het stellen van vragen en interactie.

Wij hebben ontzettend veel zin in dit samenkomen met Philip Renard, jou en de andere deelnemers!

In de tussentijd kun je je gratis inschrijven voor de speciale serie Samsara inspireert. Deze bestaat uit twee e-mails per week met daarin 1 inhoudelijk inspirerend onderwerp. Denk hierbij aan luister- en doe oefeningen, exclusieve voorpublicaties, boekfragmenten, inspirerende quotes en meer. Klik hier voor meer info.

Heb je vragen? Mail dan naar events@samsarabooks.com.

Hartelijke groet,

Team Samsara

Bekijk op onze website onze overige aankomende (online) live-evenementen.

www.samsarabooks.com/agenda

Organisator

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Heb je vragen over deze online bijeenkomsten? Mail dan naar events@samsarabooks.com

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.