Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

PENOZA LIVE in VLLA (a.k.a Raaf) #10: UITVERKOCHT!

event afgelopen

PENOZA LIVE in VLLA (a.k.a Raaf) #10: UITVERKOCHT!

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

15 Nov 2015 17:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Eindelijk! De aftrap van Penoza IV is een feit. En dat laten wij, als een van de hoofd filmlocaties van de misdaadserie, natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Bij VLLA kun je daarom je geluk niet op en krijg je iedere zondagavond alles wat je Penoza-hartje begeert. Attenoje!

* Penoza kijken vanuit Raaf
* Een retegoed groot scherm
* Crimineel lekker eten

15 november nokken we het seizoen af met nog een keer crimineel lekker eten en Penoza kijken in de Raaf. Alle eetplekkies en kijkplekkies zijn ramvol gereserveerd. We wensen je alvast een fijne laatste Penoza!

▬ DE PENOZA CODE ▬

* Gratis entree
* VLLA is open van 17:00 tot 23:00 uur - Deur gaat om 20.00 dicht tot na de uitzending
* Verzekerd van een plek als je komt eten of een los kijkplekkie hebt gereserveerd
* Crimineel lekker eten kan tussen 18:00 en 20:00 uur
* Tijdens de Penoza uitzending vanaf 20.25 uur telefoons uit, muil dicht. Of zoals Luther het zou zeggen: “Rug recht, tanden op elkaar”.

▬ BIKKESEMENT ▬

Crimineel lekker eten, biologisch, home-made en iedere week anders, door onze Penoza-chef.

ROOIE RAKKER | Zoete aardappel-wortelsoep, geserveerd met brood E 6,-

JUUT IN BURGER | Runderhamburger met sla, tomaat, augurk en uiencompôte met frieten E 10,-

RAAFIOLI | Ravioli met ricotta spinazie, met truffelolie en pijnboompitten, met een salade van rucola en radijs en home made dressing E 13,50

KOUDMAKERTJE | 2 bollen sorbet ijs met een tuille en bosvruchtencoulis E 5,-


▬ UIT HET KNUISTJE ▬

STRATENMAKERTJE | Brood met aioli & tapenade E 4,50

PIKKETANUS MIX | Bittergarnituur: bitterballen, vlammetjes, kaasstengels E 7,-

▬ VRAGEN ▬

Alle eetplekkies en kijkplekkies zijn ramvol gereserveerd. Voor andere vragen: mail naar penoza@vlla.nl

Tot VLLA, tot PENOZA!

Organisator

Locatie

VLLA, Willem Roelofsstraat 9, 1062 JX Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer