skip to main content
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Paul Smit - Samsara inspireert online event

event afgelopen

Paul Smit - Samsara inspireert online event

Vanaf 10,00 EUR

Beschrijving

Online live evenement, non-dualiteit met Paul Smit

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Paul Smit combineert humor met inhoud, is een zeer ervaren spreker en schreef 11 boeken over non-dualiteit, psychologie en neurowetenschap, waarvan 'Verlichting voor luie mensen' het meest bekende boek is.

Wij nodigen je uit dit evenement bij te wonen via ZOOM op je computer, tablet of smartphone. Op de dag van het evenement krijg je de ZOOM-link voor het evenement, in de ochtend per e-mail toegestuurd.
Het evenement duurt ongeveer anderhalf uur en er is ruimte voor het stellen van vragen en interactie.

Wij hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe manier van samenkomen met Paul Smit, jou en de andere deelnemers!

In de tussentijd kun je je gratis inschrijven voor de speciale serie Samsara inspireert. Deze bestaat uit twee e-mails per week met daarin 1 inhoudelijk inspirerend onderwerp. Denk hierbij aan luister- en doe oefeningen, exclusieve voorpublicaties, boekfragmenten, inspirerende quotes en meer. Klik hier voor meer info. 

Kaartverkoop sluit om 17.00 uur op maandag 13 september.
De Zoom-link wordt op maandag 13 september voor 12.00 uur naar iedereen verstuurd.
Mensen die zich later aanmelden, ontvangen de link later op de dag, uiterlijk om 18.00 uur.
Indien je geen link ontvangt: check je Spam/ map ongewenste mail. Biedt dit geen uitkomst, mail ons op events@samsarabooks.com en geef ons een alternatief e-mail adres op of een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. 

Hartelijke groet,

Team Samsara

Bekijk op onze website onze overige aankomende (online) live-evenementen.
www.samsarabooks.com/agenda 

Organisator

Uitgeverij Samsara organiseert iedere tweede maandag van de maand een online evenement (webinar) met een inspirerende auteur als spreker.

Heb je vragen over deze online bijeenkomsten? Mail dan naar events@samsarabooks.com

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer