Paarden beslaan in duo's

Paarden beslaan in duo's

Vanaf 35,00 EUR

Locatie

Datum

30 Sep 2023 10:00 - 17:00

Beschrijving

Duo Paard Beslaan

Beste leden,
We hebben een leuke aankondiging!
Zaterdag 30 september 2023 organiseert de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden voor het eerst in de geschiedenis de Dag Duo Paard Beslaan!
Wat wij het allerliefste doen de hele dag is paarden beslaan, hier naar kijken en ons beslag analyseren. Maar wat we ook heel leuk vinden, is samen met collega’s paarden beslaan, deze bekijken en analyseren! Zo is deze dag ontstaan, we gaan voor een collegiale dag waarin in duo’s paarden beslagen gaan worden.
We hebben deze dag 10 paarden klaar staan, dus plek voor 20 inschrijvingen. De duo’s worden door ons gemaakt, waarbij we kijken naar ervaring en persoonlijkheid. Zo proberen we dynamische duo’s te vormen waar samengewerkt kan worden en hopelijk nog wat van elkaar geleerd.
Er kunnen dus maximaal 20 deelnemers mee doen aan deze dag, dus als je mee wilt doen geef je meteen op want vol is vol
Het is geen wedstrijd; collegialiteit, gezelligheid en skills verbeteren, tips & trics en van elkaar leren zijn ons doel deze dag.
Wanneer: 30 september 2023
Locatie: Groenekan
Kosten inschrijving: € 35,- (inclusief lunch en drankjes)
Na het invullen van het inschrijf formulier en je betaling ontvang je een download met de exacte locatie bewaar deze goed

Organisator


Welkom bij de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden

Met een NVvH Hoefsmid kies je voor een vakbekwaam hoefsmid. Je bent ervan verzekerd dat deze een erkend Nederlands diploma op zak heeft.

Een hoefsmid die kiest om lid te worden van de NVvH doet dit om op de hoogte te blijven en een hoge standaard te handhaven van zijn of haar vakgebied. Dit kan door het volgen van een van de vele bijscholingen, lezingen, cursussen of deel te nemen aan wedstrijden die door de NVvH worden georganiseerd.

Locatie

Groenekan, Groenekan

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer