Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Oud & Nieuw: Het Grote Dorpsfeest

event afgelopen

Oud & Nieuw: Het Grote Dorpsfeest

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

31 Dec 2015 21:00 - 01 Jan 2016 06:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Amsterdam Roest, een klein dorpje dat dapper weerstand biedt tegen de overheersende vertrutting van Amsterdam. Na weer een jaar strijden voor autonomie is het tijd om samen met alle dorpelingen en aanverwanten weer eens goed te feesten. Het is dan ook tijd voor Oud & Nieuw: Het Grote Dorpsfeest! Want ook dit jaar is de loods van Amsterdam Roest weer je bestemming tijdens oud & nieuw. Het Grote Huisfeestje van vorig jaar zijn we natuurlijk allang ontgroeid...

Waar o.a. je favoriete dorpsgekken DOPPELGANG, de immer vriendelijke dorpstroubadours van Cookachoo en je lokale koffieboer DJ D-Rok van Zwarte Koffie je maxies laten swingen zal voormalig (nacht)burgemeester Isis van der Wel aka DJ Isis je nog even helemaal afmatten tot 06.00!

De heren van CLUB GODVERDOMME verdrijven muzikale wansmaak tijdens hun duivelsbezwerende preken in de lokale dorpskerk. Natuurlijk is er geen dorpsfeest zonder de lokale kwajongens van om de hoek Tim Jules, Phacts, EINDBAAS en Paolo Santo (Eaglemen) bekend van de zomerse poolparty in het dorpszwembad onder de naam Tropicalismo XL, en vertrouwende stamgasten in het dorpscafe Elroy Vanderley en Johnny Mosterd.

Koop je kaartje en stap uit bij station Amsterdam Roest!

Tickets:
* Early Birds €40,- UITVERKOCHT
* Groeptickets €200,- (5 personen op 1 ticket)
* Voorverkoop €45,-
* Deur verkoop €50,-

P.S. We zijn nog op zoek naar een burgemeester!
Een paar kleine voordelen van het burgemeesterschap van Amsterdam Roest:
* Een jaar elke dag een sixpack van Kornuit.
* Een jaar gastenlijst bij Amsterdam Roest (incl. Het Grote Dorpsfeest & Vrijland Festival 2016).
* Baas van het enige VIP-area tijdens Het Grote Dorpsfeest.
* Laatste plaat opleggen tijdens Het Grote Dorpsfeest na DJ Isis voor een volle zaal.

Organisator

Locatie

Amsterdam Roest, Jacob Bontiusplaats 1, 1018 PL Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer