Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Osstoberfest

event afgelopen

Osstoberfest

Vanaf 50,00 EUR

Locatie

Datum

29 Sep 2018 20:30 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Op zaterdag 29 september organiseert Kiwanis Club Oss een Oktoberfeest: het Osstoberfest!

Osstoberfest staat voor sfeer en gezelligheid, dus alle typisch Duitse ingrediënten zijn aanwezig: biertafels, pullen bier, Bratwurst en natuurlijk live muziek. De avond begint met de heerlijke Tiroler klanken van Das Stimmt en via Oktoberfest DJ Immer Hansi komen we bij het optreden van niemand minder dan Schlagerkoning Dennie Christian! Voor deze gelegenheid wordt Café Bellevue omgetoverd tot 'Bierstube' en de zaal tot een heuse 'Festzelt', compleet met podium en VIP biertafels.

De opbrengst van dit evenement gaat naar Stichting Speciale Dansschool Bolero. Deze stichting zet zich in om kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking op gepast tempo te leren dansen en levert hiermee een substantiële bijdrage in het geluk en sociaal bewustzijn van deze doelgroep. Wat een prachtig doel om je samen sterk voor te maken!

Er is veel animo voor deze avond. De tickets voor de VIP biertafels in de Festzelt zijn al uitverkocht. Wel kun je nog losse tickets kopen. Je hebt dan toegang tot de Bierstube met zicht op het podium en krijgt 15 consumptiemunten (=5 pullen bier).

Dus trek je dirndl en/of lederhose aan en kom naar het Osstoberfest, ein Festival der Liebe!

Organisator

De leden van serviceclub Kiwanis Club Oss zetten zich in voor kinderen uit de regio Oss. Wij organiseren evenementen om geld in te zamelen, wat vervolgens wordt besteed aan goede doelen uit de regio, gericht op het welzijn van kinderen.

Locatie

Café Bellevue Café Bellevue, Ridderhof 40, 5341 HS Oss

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer