Osstoberfest

29 Sep 2018 20:30 - 23:59

Café Bellevue, Ridderhof 40, 5341 HS Oss

Op zaterdag 29 september organiseert Kiwanis Club Oss een Oktoberfeest: het Osstoberfest!

Osstoberfest staat voor sfeer en gezelligheid, dus alle typisch Duitse ingrediënten zijn aanwezig: biertafels, pullen bier, Bratwurst en natuurlijk live muziek. De avond begint met de heerlijke Tiroler klanken van Das Stimmt en via Oktoberfest DJ Immer Hansi komen we bij het optreden van niemand minder dan Schlagerkoning Dennie Christian! Voor deze gelegenheid wordt Café Bellevue omgetoverd tot 'Bierstube' en de zaal tot een heuse 'Festzelt', compleet met podium en VIP biertafels.

De opbrengst van dit evenement gaat naar Stichting Speciale Dansschool Bolero. Deze stichting zet zich in om kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking op gepast tempo te leren dansen en levert hiermee een substantiële bijdrage in het geluk en sociaal bewustzijn van deze doelgroep. Wat een prachtig doel om je samen sterk voor te maken!

Er is veel animo voor deze avond. De tickets voor de VIP biertafels in de Festzelt zijn al uitverkocht. Wel kun je nog losse tickets kopen. Je hebt dan toegang tot de Bierstube met zicht op het podium en krijgt 15 consumptiemunten (=5 pullen bier).

Dus trek je dirndl en/of lederhose aan en kom naar het Osstoberfest, ein Festival der Liebe!

Toegangskaart (1 pers. incl. 15 munten) Niet Beschikbaar