Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Orange Moon

event afgelopen

Orange Moon

Vanaf 8,00 EUR

Locatie

Datum

09 Nov 2018 22:00 - 10 Nov 2018 04:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

ORANGE MOON verwijst naar het concept van ware liefde en gender equality. Het is een metafoor voor het muzikale tijdperk waarin de realness van personen de norm was. Een tijdperk waarin sociale onrechtvaardigheden benoemd werden in lyrics ongeacht de gevolgen. Een tijdperk waarin een selecte groep al ‘woke’ was ondanks dat het niet trendy was. Maar tegelijk ook een tijdperk waarin hiphop, soul en jazz samensmolten tot de muzikale beats hieronder. Een tijdperk waarin lyrics poëzie vormden door de diepere betekenis ervan. 
De soulfulle vibe die kenmerkend was voor dit tijdperk zal ORANGE MOON terug brengen.

90S PARTY AT TOKO TRASH 
IN THE CENTRE OF ROTTERDAM

DJs : ROOP | MO JAKOB | SOULNIKKI
TICKETS: VVK €8,- | €10,- DOORSALE
GET YOURS HERE: https://bit.ly/2EDqO6G

ORANGE MOON refers to the concept of true love and gender equality. It is a metaphor for the music era in which people's realness was the standard. An era in which social injustices were mentioned in lyrics regardless of the consequences. An era in which a select group was already 'woke' even though it was not trendy. But simultaneously also an era in which hip-hop, soul and jazz merged into the musical beats that were inspired by social injustice. An era in which lyrics formed poetry through its deeper meaning.
The soulful vibe that was characteristic of this era will be saluted by ORANGE MOON

Muziek : R&B,Native Tongues,Hiphop,Funk,

Organisator

Locatie

Toko Trash Toko Trash, Vijverhofstraat 8, 3032 SN Rotterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer