Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Opening fotografie tentoonstelling "Gewoon Koffie"

event afgelopen

Opening fotografie tentoonstelling "Gewoon Koffie"

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

31 Jul 2015 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

De afgelopen maanden fotografeerde Gijs van Den Berg 11 Amsterdamse koffiehuizen; de authentieke inrichting, de eigenaren en de vaste klanten. De beelden zijn conventioneel afgedrukt in de doka. In plaats van reguliere ontwikkelaar gebruikt Van den Berg een speciaal recept op basis van koffie. Hierdoor krijgen de foto’s een natuurlijke bruintint en wordt iedere print uniek. De beelden voor de expositie zijn afgedrukt met koffie uit de gedocumenteerde koffiehuizen.

Omdat het aantal koffiehuizen in Amsterdam krimpt en de overgebleven panden langzaam in verval beginnen te raken, verdienen ze volgens Van den Berg een podium. Door ze monumentaal te fotograferen legt hij het huidige tijdsbeeld vast en creëert hij een document voor de toekomst. Van den Berg richtte zijn lens op Koffiehuis 'De Hoek', Broodje John, Koffiehuis Gijsbrecht, Koffiehuis De Markt, Koffiehuis ’t Keldertje, Broodje Mokum, Koffiehuis De Knoest, Koffiehuis ’t Dappertje, Koffiehuis de Zwijger, Broodje Daan en het Volkskoffiehuis.

De tentoonstelling Gewoon Koffie opent op 31 juli om 17.00 uur en is te zien t/m 28 augustus 2015 in de Werkplaats van het Volkshotel.
Open dagelijks van 08.00 – 01.00, vr/za van 08.00 – 03.00 uur.
Entree: gratis.

Het project is mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSBfonds en dankzij de donateurs via Voordekunst.

Organisator

Locatie

Volkshotel, Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer