Open NK Chinese Vechtsport 'He Yong Gan Cup'

Foto door Alci Alliata @ Unsplash
Foto door Yaopey Yong @ Unsplash
event afgelopen

Open NK Chinese Vechtsport 'He Yong Gan Cup'

Locatie

Datum

02 Jul 2022 10:00 - 17:00

Beschrijving

De wedstrijden op de He Yong Gan Cup zijn Open Nederlandse Kampioenschappen voor de Chinese Vechtsporten. Stijlen als Shaolin Kungfu, Zuidelijke Chinese vechtsport - stijlen, Sanda, Tai Chi Chuan, Pushing hands nemen het tegen elkaar op middels een sportieve competitie. Meld je aan!

Over Shaolin Kungfu Apeldoorn 'He Yong Gan' Martial Arts school:

Zelfverdediging & Shaolin Kungfu Apeldoorn

Lessen onder andere in: Moderne Zelfverdediging, Krav Maga based, Shaolin Kungfu, Tai Ji Quan, Tai Chi Chuan, San Shou, Sanda (Chinees Kickboksen) , Qin Na, Meditatie, Kracht, Conditie, Lenigheid en meer.

Het Shaolin is een breed begrip. Shaolin vechtsport , Shaolin Krijgskunsten zijn ontstaan in de Shaolin Tempel binnen de Henan provincie in China. Het is een oude kunst dat vele jaren is doorgegeven en daarbij ook een stuk Chinese cultuur.

Het Shaolin is voor jong en oud en iedereen kan meedoen bij He Yong Gan in Apeldoorn. Bekijk voor meer informatie onze website of stuur ons een berichtje.

Amituofo !

Organisator

Locatie

1e Wormenseweg 213, 7331 MZ Apeldoorn

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.