Open Monumentendag 2022: rondleiding door verleden, heden en toekomst van Wester-Amstel 12:00

Open Monumentendag 2022: rondleiding door verleden, heden en toekomst van Wester-Amstel 12:00

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

11 Sep 2022 12:00 - 12:45

Beschrijving

Op zondag 11 september organiseren de Vrienden van Wester-Amstel een drietal rondleidingen door tuinen, park en de omgeving van het huis. Onze gidsen verhalen over verleden, heden en toekomst van deze buitenplaats uit 1662. De rondleidingen starten om 12:00, 13:00 en 14:00 en duren circa 45 minuten. Per rondleiding kunnen maximaal 15 deelnemers mee doen.


Voor deelname is een reservering verplicht. U kunt gratis kaartjes of kaartjes met een donatie boeken via deze site. Donaties worden door de Stichting Vrienden van Wester-Amstel gebruikt voor de openstelling en instandhouding van Wester-Amstel. U ontvangt een bevestiging van uw reservering op uw opgegeven email-adres. Neem deze mail mee als toegangsbewijs. Laat u het even weten als u geen gebruik maakt van uw reservering? Dan kunnen wij andere mensen blij maken met uw kaartje.

Er is voldoende ruimte in het park om 1.5 meter afstand te bewaren. Stevige schoenen voor de niet-verharde paden worden aanbevolen.  Er zijn sanitaire voorzieningen beschikbaar. Bij regenachtig en/of stormachtig vinden de activiteiten geen doorgang. Daarover wordt u  geïnformeerd via uw opgegeven email-adres.

Meer informatie over Open Monumentendag vindt u hier: www.openmonumentendag.nl

Organisator

Wester-Amstel is een buitenplaats uit 1662 en biedt  een oase van rust, midden in de stad, midden op het platteland. Op een steenworp afstand van het drukke Amsterdamse stadsleven geniet u van het buitenleven op één van de mooiste plekjes van het groene Amstelland. Vrienden en vrijwilligers aangesloten bij de 'Stichting Vrienden van Wester-Amstel' zorgen ervoor dat de poort ook voor u geopend is. Meer info vindt u op: www.wester-amstel.nl.

Locatie

Wester-Amstel Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55, 1183 TE Amstelveen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.