Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Oostkaap met Patrice Baumel & Reza Athar, Bas Dobbelaer en Tim Hoeben

event afgelopen

Oostkaap met Patrice Baumel & Reza Athar, Bas Dobbelaer en Tim Hoeben

Vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

30 Jan 2016 23:00 - 31 Jan 2016 09:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Kaap A’dam was voor ons de plek waar je na een korte of lange reis aankomt. Het punt waar je met hoop naar uitkijkt, omdat je weet dat je het moeilijkste gedeelte achter de rug hebt. Het is het nog onontgonnen gebied dat we gezamenlijk ontdekten.

Kaap A’dam is ook het startpunt van een nieuwe reis naar een volgend vergezicht. Dat is waar we nu staan. Na iets meer dan een jaar te hebben geëxploreerd, is het voor ons weer tijd om te gaan. Wij, de twee stuurmannen van Kaap A’dam, wachten ons nieuwe avonturen, nieuwe uitdagingen, nieuwe vergezichten maar vooral een nieuwe reis. De horizon voor ons gloort als nooit tevoren. Daarom, lieve Kapertjes betreden wij, samen met jullie, voor de *allerlaatste* keer de knusse loods van Cruquiusgilde. So long and thanks for all the fun!

De allerlaatste line up voor ons:
22.00 - 01.30u Tim Hoeben (Kaap, A’dam)
01.30 - 03.30u Bas Dobbelaer (LOS! A’dam)
03.30 - late Patrice Baumel (Kompakt, A’dam) b2b Reza Athar (Horizon, A’dam)

Zaterdag 30 januari 2016
Oostkaap in Cruquiusgilde
Cruquiusweg 124a in A'dam-Oost
Aanvang: 23.00u
Early tickets 10 euro
Regular tickets 12,50 euro
Door tickets 15,00 euro

Organisator

Locatie

Cruquiusgilde, Cruquiusweg 124a, 1019 AK Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer