skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Online scriptiecursus

event afgelopen

Online scriptiecursus

Vanaf 79,95 EUR

Online evenement

Datum

10 Jun 2022 13:00 - 17 Jun 2022 16:30

Beschrijving

Komt je bachelor- of masterscriptie eraan en zie je daar nu al tegenop? Geen nood, onze online scriptiecursus is terug! Hierbij krijg je alle informatie die nodig hebt om jouw scriptie tot een succes te maken. Benieuwd naar ervaringen van eerdere cursisten? Vergeet dan niet hun verhalen onderaan de pagina te lezen!

Wat?

In twee intensieve middagen krijg jij de theoretische én praktische handvatten aangereikt om jouw scriptietraject efficiënt en met goed gevolg te doorlopen.

Eerdere cursisten beoordelen de inhoud van onze cursus gemiddeld met een 8.7 en onze docent met een 8.8!

Eerdere ervaringen:
  • "Heel uitgebreid en compleet!"
  • "Ik ben al heel lang bezig en zag het niet meer zitten, dankzij deze nieuwe informatie en inzichten heb ik eindelijk weer de moed om door te gaan."
  • "Zowel vragen tijdens als na de colleges waren mogelijk en werden snel en goed beantwoord."
Voor wie?

De cursus is zowel geschikt voor degenen die nog aan het begin van hun scriptietraject staan als voor degenen die al in (ver)gevorderd stadium zijn, of je nu met je juridische HBO-, bachelor- of masterscriptie bezig bent. Met alle doelgroepen is rekening gehouden bij de vormgeving van de cursus.

Door wie?

Docent: mr. dr. M.V.R. Snel, auteur van o.a. de boeken Methoden van rechtswetenschappelijk onderzoek, Doing a systematic literature review in legal scholarship en Meester(s) over bronnen. Mede-verantwoordelijk voor het inrichten van het scriptieonderwijs aan drie universiteiten (Nyenrode, UoC, TiU) en het begeleiden van honderden bachelor- en masterscriptiestudenten.

Hoe?

De cursus is geheel online. Vragen stellen is mogelijk via een chatfunctie. Voor aanvang van de cursus ontvang je de sheets van de verschillende presentaties en jouw persoonlijke inloglinks naar de sessies. Let op: er worden geen video-opnames verstrekt, je dient de sessies dus live bij te wonen.

Wanneer?

Sessie 1 | Vrijdag 10 juni, 13:00-16:30 uur. Onderwerpen: inleiding en onderwerpkeuze & systematisch literatuuronderzoek
Sessie 2 | Vrijdag 17 juni, 13:00-16:30 uur. Onderwerpen: onderzoekskader, onderzoeksmethoden & beantwoorden onderzoeksvraag.

Lees hier meer over de inhoud van de sessies.

Kosten?

De gehele cursus kost 79,95 euro. Voor zo'n tientje per uur nemen we je dus van A tot Z mee in het scriptieproces. Na de cursus kun je zelfstandig aan de slag met het succesvol afronden van jouw meesterwerk! Dit bedrag is een eenmalig aanbod, de volgende ronde wordt de prijs verhoogd.

De cursus gaat al door bij een minimum van tien deelnemers.

Ingeschreven, maar daarna toch verhinderd? Tot 48 uur voor aanvang van de cursus kun je je kosteloos afmelden. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Vragen over de cursus? Mail dan naar cursus@hetrechtenstudentje.nl.

Organisator

Via deze pagina kun je tickets kopen voor de online scriptiecursus van Het Rechtenstudentje. Vragen? Mail dan naar cursus@hetrechtenstudentje.nl.

FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

    Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

    De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

    Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

    Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

    Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer